HP 15-bs151nq, laptop office cu i3-5005U

HP 15-bs151nq e un laptop al anului 2018 dotat cu procesor i3, iar din această cauză e perfect pentru sarcini office. Poate fi utilizat cu succes acasă sau la birou deoarece are o mulțime de porturi precum și unitate optică de tip DVD.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine și se descurcă excelent în sarcini office cât și multimedia.


Pro

Laptopul HP 15-bs151nq are o portabilitate foarte bună deoarece are o greutate de 2,1kg și o baterie care ție până la 9 ore (după cum spune producătorul). E interesat că laptopul are o greutate așa de mică chiar dacă are unitate optică prezentă.
Unitatea DVD e una foarte bună pentru cei interesați în a instala sistemul de oeprare de pe un DVD ori care au de instalat diverse programe.
Internetul va funcționa la viteză maximă întrucât vine cu wireless n și cu LAN Gigabit.
Procesorul din dotare e unul dual core din seria i3 Broadwell – model i3-5005U cu voltaj scăzut și cip grafic Intel HD.
La capitolul memorie are 4GB memorie RAM tip DDR4, iar stocarea se realizează pe memoria internă de 500 de giga reprezentată de un hard.
Din punct de vedere al porturilor stă bine pentru că are HDMI, USB 3.1, USB 2.0 și cititor de carduri SD.

Contra

Procesorul ar fi putut fi un i5 sau i7 cu patru nuclee. Un alt lucru care mă deranjează e lipsa unității SSD, dar poate fi montată în locul hardului ori a unității DVD (prin intermediul unui HDD caddy).

Concluzii

Pentru cei interesați de un dispozitiv care să arate bine, să aibă performanțe ok și care să nu coste prea mult recomand acest model de la HP. După cum ziceam mai sus, acest model poate fi utilizat acasă sau la birou. Acasă poate fi utilizat la filme, muzică și jocuri simple, iar la birou poate fi folosit pentru editare documente și alte sarcini similare.

Te-ar mai putea interesa