HP 15-bs102nq, laptop multimedia cu Kaby Lake R

HP 15-bs102nq e un notebook PC de generație nouă dotat cu procesor i5 quad core și placă video discretă. Din imaginea alăturată se poate vedea cât de bine arată și că e un laptop complet pe negru.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se comportă ireproșabil în orice împrejurare întrucât vine cu componente foarte puternice.


Avantaje

Modelul HP 15-bs102nq e unul dotat cu procesor i5 model 8250U din seria a opta numită Kaby Lake Refresh sau R. Acesta e un procesor quad core care are și cip grafic Intel UHD. Mulți se întreabă care e sensul unui cip grafic integrat, iar răspunsul e că acesta consumă mai puțin curent și intră în acțiune când nu e nevoie de prea multă procesare video.
Pentru a putea rula diverse sarcini video acest model vine cu o placă video dedicată model Radeon 520 de 2 giga.
Ecranul din dotare e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și strat anti-glare (mat).
Pentru a conecta aparatul la net vă puteți folosi de Gigabit LAN sau wireless ac. Varianta conectării cu fir e mai bună deoarece conexiunea va fi mai stabilă.
Bateria acestui model ține undeva la 11 ore conform producătorului, dar eu zic că o să țină maxim 6 ore depinzând foarte mult de ce faceți pe laptop.
Memoria RAM e mai mult decât suficientă întrucât vorbim despre 6GB tip DDR4.

Dezavantaje

Nu dispune de SSD, dar se poate pune în locul hardului. O astfel de componentă ajută la accelerare a timpilor de răspuns.
Nu are sistem preinstalat, dar se poate instala de pe un stick USB ori de pe un DVD. În opinia mea cel mai bun sistem de operare de instalat pe acest laptop ar fi Windows 10 Home.

Verdict

Dacă vrei un laptop premium atunci un astfel de HP ar fi recomandarea mea. Eu recomand ca acest model să fie utilizat acasă întrucât poate fi utilizat pe post de desktop replacement.

Te-ar mai putea interesa