HP 15-bs024nq, laptop cu ecran Full HD

Laptopul HP 15-bs024nq e un exemplu foarte bun că pot fi laptopuri grozave și la un preț ceva mai mic. O caracteristică care cred că v-ar fi de folos e ecranul Full HD, deoarece imaginea oferă mai multe detalii, însă depinde și ce fel de conținut alegeți. Arată foarte bine pe negru, dar există și variante pe alb dacă vreți să fie mai vizibil pe birou sau aveți o astfel de preferință. Oricum, performanțele oferite de laptop depinde de buget, iar în acest caz discutăm de o variantă office.

Din poza de jos se vede cum arată din lateral și se vede foarte bine că are unitate optică, dotare care nu mai e atât de populară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul unui laptop diferă de la o serie la alta, iar în acest caz discutăm de unul office. Are un procesor modest din seria Skylake care poate rula fără probleme aplicații diverse și chiar jocuri dacă e însoți de o placă video mai bună. Cea actuală e integrată motiv pentru care memorie nu e una dedicată, deci nu e cea mai bună pentru taskuri grele.

Nu toate laptopurile dispune de o placă de rețea Gigabit, însă tehnologia WiFi ac a devenit una standard. Viteza de transfer a datelor e foarte bună chiar și prin WiFi, de aceea vă puteți lua un gând de la cablul de rețea.

Păreri pro și contra

Construcția laptopului e destul de solidă și porturile sunt amplasate destul de inteligent. Nu poate fi upgradat prea mult din anumite motive dar nici nu cred că vă gândiți să puneți 8GB pe acesta, pentru că și așa se mișcă decent. Se pot stoca destul de multe fișiere media pe acesta și puteți folosi un hard disc extern cu USB 3.0 dacă vreți să transportați anumite date, iar laptopul e cam mare. Autonomia e destul de mare dar scade atunci când rulați conținut video sau solicitați mai mult procesorul.

HP 15-bs024nq poate fi de folos dacă nu vă plac jocurile și vreți să vă limitați la un buget. Chiar nu sunt multe laptopuri cu un ecran atât de bun în acest preț și dacă-l vreți pentru mai mulți ani, nu merită să vă zgârciți.

Te-ar mai putea interesa