HP 15-bs022nq, laptop cu USB 3.1

Laptopul HP 15-bs022nq e un model nou cu porturi USB 3.1 și Core i3 Skylake, deoarece dorește a fi un laptop accesibil. Are cea mai recentă versiunea de porturi USB – 3.1, care are o viteză de transfer de două ori mai mare decât cea a versiunii anterioare. Seria Kaby Lake e mai scumpă și diferența de performanță nu e foarte mare. Construcția acestui laptop e una destul de solidă și se vede din poza de jos dar și din clip. Poate că nu e cel mai modern design, însă oferă o configurație performantă în acest buget.

Arată ca multe alte laptopuri din seria 15-B și am pus și un clip de prezentare mai general la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e următoarea: procesor Intel Core i3-6006U, memorie RAM de 4GB, hard disc de 500GB. Laptopul se descurcă excelent în orice condiții, dar nu se adresează celor care vor să încerce jocuri 3D. Chiar dacă nu am menționat placa video Intel HD 520, toate procesoarele au un model integrat dar nu au memorie video proprie.

Ecranul acestui laptop e unul HD pentru a putea rula conținut cel mult 720p, iar dacă laptopul va fi folosit ca media player, e necesar un cablu HDMI. Îmi plac ceva mai mult laptopuri cu SSD deoarece pornesc mult mai rapid. Un laptop cu Windows 10 e ceva mai scump decât cel de sus, dar ulterior tot trebuie instalat și pusă licența.

Păreri pro și contra

Arată bine pe negru și se vede din clipul cum arată la interior și exterior. Partea hardware e decentă în acest buget, iar dacă vreți să jucați jocuri atunci e necesară o placă video dedicată. Cred că puteau să-l facă ceva mai portabil că doar nu are componente hardware atât de avansate.

HP 15-bs022nq e doar un exemplu, dar voi puteți lua în calcul și alte serii care pot arată ceva mai elegant (datorită finisajelor, culorilor sau materialelor folosite). Pot fi și variante cu ecran FHD dar acelea au un nume diferit și nu pot avea același preț.

Te-ar mai putea interesa