HP 15-bs019nq, laptop alb cu Core i5

Laptopul alb numit HP 15-bs019nq face parte din noua generație de laptopuri de la acest brand, motiv pentru care un design elegant și componente competitive în acest buget. E vorba de o serie accesibilă, dar cu hardware multimedia. Cu alte cuvinte are componente hardware suficient de performante care pot rula chiar și jocuri populare la detalii mici spre medii (depinde de ce titlu discutăm). Acest brand e unul popular și experimentat în domeniul IT și nu veți regreta alegerea făcută.

Laptopuri albe sunt destul de numeroase dar în funcție de serie sau brand, ele pot avea diverse dotări sau un preț mai puțin atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e foarte important indiferent ce aveți de gând să faceți pe acel laptop. Multe jocuri se folosesc de procesor, dar depinde și ce setări alegeți. E vorba de un Core i5-7200U, adică e un model eficient care consumă destul de puțin.

Chiar dacă nu are la fel de multe porturi ca un desktop, sunt prezente cele mai populare porturi, dar și tehnologii wireless (WiFi ac și bluetooth 4.0). Mai toate laptopurile noi stau foarte bine la capitolul autonomie și nu mai e nevoie de baterii foarte mari, pentru că componentele hardware noi consumă mult mai puțin.

Păreri pro și contra

Poate fi alegerea ideală chiar și pentru studenți, doar că bugetul trebuie să fie puțin mai mare. Majoritatea elevilor și studenților optează pentru variante cu Core i3, însă dacă îl vreți pentru mai mulți ani, merită să luați în considerare un Core i5. Un laptop alb arată mult mai bine în special cu o ramă de ecran neagră, deoarece sunt evidențiate mai bine anumite părți ale laptopului.

HP 15-bs019nq impresionează la câteva capitole, dar e loc de mai bine în special la capitolul construcție. Cu viitoarele componente, laptopuri vor deveni mai subțiri dar și prețurile vor fi pe măsură. Pentru un utilizator mai puțin pretențios, acest laptop poate fi de ajuns și îl folosiți ca un desktop că doar are dotări bune și e conceput pentru a rula Windows 10.

Te-ar mai putea interesa