HP 15-bs018nq, laptop office cu ecran FullHD

Laptopul HP 15-bs018nq e unul dintre multele modele ale serie B, doar că acesta are un preț atractiv și un ecran ceva mai bun (rezoluție FullHD). Bineînțeles, e vorba de un model destul de performant dacă îl folosiți strict pentru office (navigare web, aplicații, mail etc). Acest brand oferă soluții mobile destul de competitive care ar trebui luate în considerare. Acesta poate înlocui un PC dacă nu vă gândiți la upgrade-uri viitoare și poate că ici nu v-ar deranja un ecran mai mic.

Majoritatea porturilor sunt prezente în partea din stânga a laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa e una office deoarece nu prezintă niște componente hardware foarte performante. Mai precis, laptopul are următorul hardware: procesor Core i3-6006U, memorie de 4GB, hard disc de 500GB și placă video Intel. Această configurație e destul de populară, în sensul că e prezentă pe multe laptopuri.

Ecranul FullHD vă permite să rulați conținut 1080p, dar puteți reda și conținut 720p dacă nu aveți un abonament la internet mai scump. Multe laptopuri nu au Windows 10 preinstalat pentru a fi mai accesibile, adică nu se mai plătește licență, dar tot trebuie instalat ulterior pentru că sunt oferite drivere doar pentru această versiune.

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă decent cu acel procesor Skylake, dar și memoria RAM e foarte importantă dacă faceți multitasking. Acesta are o placă de rețea destul de performantă (Gigabit) și e importantă atunci când aveți un abonament de cel puțin 100Mbps. Sunt tot mai multe laptopuri FullHD pe piață, chiar și la prețuri atractive dar nu toate au ecran IPS. Unghiurile de vizibilitate sunt mici la variantele mai accesibile deoarece nu e vorba de un panel atât de avansat, dar și așa laptopurile nu le veți folosi de la distanță.

În unele situații confidențialitatea e foarte importantă, de aceea nu aș putea spune că lipsa IPS-ului ar fi un minus al laptopului de mai sus. HP 15-bs018nq e un laptop destul de interesant care poate fi upgradat puțin, adică se poate schimba HDD-ul cu un SSD clasic.

Te-ar mai putea interesa