HP 15-bs017nq, laptop cu i5-7200U și ecran FHD

HP 15-bs017nq e un notebook care poate fi utilizat acasă ori la birou deoarece oferă o configurație stabilă construită în jurul unui procesor de ultimă generație – i5 Kaby Lake model i5-7200U. Brandul HP e unul sinonim cu fiabilitatea și stabilitatea, iar din această cauză mulți aleg modele de la acesta. E un brand aflat în topul preferințelor companiilor mici sau mari.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un laptop dotat cu tot ceea ce e nevoie. Din poza alăturată se poate vedea că e un model de culoare neagră cu un ecran măricel de 15,6 inci.


Caracteristici

Procesorul i5 scoate 4678 puncte la benchmark, iar din această cauză e perfect pentru un laptop multimedia. Acest procesor nu e doar performant, ci și economic întrucât ajută la autonomie a bateriei de cel puțin 3-4 ore. Cipul grafic din acest procesor e un Intel HD 620 destul de bun pentru filme HD și jocuri simple.
Portabilitatea e una ok prin prisma autonomiei și greutății reduse de 2,1 kilograme.
Memoria RAM e de 4GB, adică standardul de acum 2 ani. Mai mult de atât nu e nevoie, iar decât să-i puneți mai mulți RAMi mai bine adăugați SSD.
Are unitate optică, dar din această serie s-ar putea să fie derivate care nu au DVD. Eu aș fi preferat să nu aibă unitate optică pentru că nu folosesc așa ceva.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, componentele ok, ecranul clar (e de 15 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli cu strat anti-glare) și greutatea redusă.
Contra ar fi că nu are cip grafic cu memorie dedicată și nici SSD (i se poate pune în locul hardului ori a unității optice prin intermediul unui HDD caddy).

Concluzie

Laptopul 15-bs017nq e unul ok pentru acasă sau la birou întrucât integrează tehnologii moderne și are fiabilitate marca HP. Nu e un laptop gaming și nici nu ar fi recomandat la editări video.
Din cipul de alături vă puteți face o părere despre cum se prezintă acest model.

Lasă un comentariu