HP 15-bs013nq, laptop multimedia cu i7-7500U

HP 15-bs013nq este un notebook PC premium adresat celora care sunt interesați de un desktop replacement cu componente noi și care să nu consume mult curent. Este echipat cu un procesor i7 Kaby Lake care are un voltaj scăzut, iar din această cauză bateria poate să țină și mai mult de 6 ore (producătorul menționează 11 ore).
Acest HP are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Se poate observa din poza de alături că e vorba despre un model complet pe negru cu tastatură numerică în partea dreaptă. Keypad-ul numeric e util celora care lucrează mult cu numere.


Pro

Notebook-ul HP 15-bs013nq e unul dotat cu un procesor i7 7500U, iar acesta e unul dual core cu cip grafic integrat.
Pentru a putea rula jocuri la calitate bună dispune și de placă video cu memorie dedicată. Este vorba de o Radeon 530 cu 2GB memorie RAM.
Ecranul e unul foarte clar mulțumită diagonalei de 15,6 inci și a rezoluției de 1920×1080 pixeli. De asemenea acest model e unul cu strat mat așa încât lumina să nu se reflecte de pe ecran. Eu prefer ecranele mate (anti-glare) în defavoarea celora glare deoarece sunt mai odihnitoare.

Contra

Din păcate nu e dotat cu SSD, ci doar cu un HDD de 500GB. Un SSD ar fi accelerat unele sarcini.
Nu dispune de sistem de operare, dar se poate instala de pe un stick USB. Recomandarea mea este Windows 10 întrucât e cel mai avansat sistem al momentului.
Acest model vine cu unitate optică (tip DVD), lucru util pentru instalarea sistemului de operare ori a diferitelor aplicații.

Concluzii

În cazul în care vă doriți un laptop de generație nouă care să fie foarte performant și să aibă o baterie care ține mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Internetul va merge la viteză maximă datorită componentelor puternice și conectivității avansate (wireless ac și LAN Gigabit).

Te-ar mai putea interesa