HP 15-bs004nq, laptop cu M.2 SSD 256GB

Laptopul HP 15-bs004nq face parte din noua serie B de la acest brand și care oferă configurații foarte bune pentru acel buget. Pot spune că modelul de jos este unul de tip multimedia adică puteți rula conținut media, jocuri și aplicații numeroase. Noile laptopuri oferă un ecran cu rezoluție mai bună, adică detaliile vor fi ceva mai vizibile. Mie îmi plac mai mult laptopuri cu SSD în special dacă e vorba de unul M.2 cu capacitate de stocare generoasă – 256GB. Acest mediu de stocare va fi tot mai popular deoarece ocupă foarte puțin spațiu și are performanțe bune.

Designul e același indiferent de ce hardware e prezent la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul acesta este unul decent pentru rularea de filme, jocuri 3D și muzică datorită hardware-ului decent. Un gadget multimedia are conectivitate foarte bună, dotări corespunzătoare și un software corespunzător. Pentru acesta eu v-aș recomand Windows 10 deoarece oferă driverele necesare.

Pe acesta veți găsi un Core i3 Skylake cu placă video integrată HD Graphics 520, care poate fi confundată ușor cu placa video dedicată Radeon 520 de 2GB. Chiar dacă denumirile sunt destul de apropiate, performanțele diferă în special dacă vreți să rulați un joc. O memorie de 8GB RAM poate fi de ajuns pentru o mulțime de utilizatori, doar anumite jocuri cer mai mult dar nu cred că e cazul aici. Dacă vreți performanțe mai mari în jocuri, alegeți un laptop cu Core i5 sau Core i7.

Păreri pro și contra

Laptopul prezentat sus are porturi USB 3.1, port HDMI, bluetooth, WiFi n și multe alte dotări utile. Multe dintre acestea sunt standard pe laptopurile noi și cred că e loc de mai bine. Nu are nevoie de o placă de rețea mai performantă sau WiFi ac, că doar nu veți descărca tot conținutul media pe laptop, mai bine optați să vizionați filme prin streaming.

Laptopurile acestui brand sunt destul de fiabile și performante, motiv pentru care merită să luați în calcul modelul HP 15-bs004nq. Dacă nu ați văzut cum arată această serie, atunci ar trebui să aruncați o privire pe clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa