HP 15-BS003NQ, laptop cu ecran Full HD

Laptopul HP 15-BS003NQ e doar un bun exemplu că pot exista laptopuri accesibile și cu ecran Full HD. Bineînțeles, nu puteți opta pentru orice procesor deoarece e un gadget care ține locul unui PC, iar voi îl veți folosi mulți ani. Părerea mea e că nu merită să coborâți sub acest nivel de preț pentru că se va vedea în unele aplicații și un viitor upgrade va ajuta. Mă refer la un eventual SSD care s-ar mișca excelent cu acel Core i3.

Din poza de jos se vede construcția acestei serii care e prezentă de ceva timp și sunt numeroase configurații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă noile generații de Core i3 sunt mult mia bune, nu se va vedea diferența în taskuri simple. Discutăm de generația Skylake care oferă tehnologii destul de interesante, iar dacă vreți neapărat noua generație atunci trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar.

Hard discurile nu sunt prea performante pentru că sunt de 5400 RPM, de aceea pot fi înlocuite cu ceva mai interesant (SSD). Tehnologiile de comunicații sunt aceleași ca la multe alte laptopuri doar că la acesta veți vedea chiar și portul USB 3.1. Instalarea Windowsului e mai rapidă cu un stick USB dar depinde și de interfață (mă refer la versiune) ori optați pentru varianta clasică cu disc.

Păreri pro și contra

Sunt destul de munte motive pentru care merită să alegeți acest model și nu altul, iar un ecran cu rezoluție mai mare oferă mai multe detalii și nu mai trebuie să măriți imaginea de fiecare dată. Nu are nevoie de mai multă memorie RAM sau de spațiu de stocare pentru că aplicațiile office nu consumă foarte mult și nici nu ocupă mult spațiu. Fișierele media nu mai trebuie descărcate cât timpul există site-uri de streaming, iar calitatea e una foarte bună.

HP 15-BS003NQ e unul dintre numeroasele modele cu procesor Core i3 și care pot fi folosite zi de zi acasă, la facultate sau la locul de muncă. Construcția e destul de rigidă dar cred că se putea lucra ceva mai mult la partea de portabilitate pentru că are 2.1 kg.

Lasă un comentariu