HP 15-bs000nq, laptop FullHD cu M.2 SSD

Laptopul HP 15-bs000nq e varianta de 15 inci cu ecran FullHD și configurație office interesantă. Tot mai multe laptopuri au SSD în locul HDD-ului clasic, deoarece SSD-urile se ieftinesc și sunt mult mai performante (viteza de citire mult superioară). Există și o variantă cu ecran mai mic și nume destul de apropiat dar nu cred că vreți un laptop mai mic. Oricum acela are ecran HD și Windows 10, deci va fi ceva mai scump. Chiar dacă un laptop nu are sistem de operare instalat, e recomandat să instalați ulterior Windows 10.

Am pus poza de jos pentru a vedea construcția acestei serii, dar și cel de 14 inci are unitate DVD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că acesta se adresează celor care nu vor un procesor foarte scump pentru că nu vor folosi laptopul pentru sarcini grele (jocuri sau programe profesionale). Laptopul se mișcă decent cu acest Intel N3060, dar sunt câteva modele ceva mai performante care le veți găsi (cum e Intel N3450).

Memoria RAM e de ajuns deoarece e una de tip DDR4 și chiar nu e nevoie de mai mult. Chiar dacă nu are o placă video dedicată, toate procesoarele au una integrată. Pot spune că sunt prezente toate porturile clasice care le veți găsi pe oricare alt laptop, dar și tehnologii wireless care îmbunătățesc conectivitatea acestui gadget.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la acesta și chiar dacă nu are un port SUB tip C, are două porturi USB 3.1. Are un design clasic și nu foarte schimbat dacă e să-l comparăm cu generațiile precedente. E un model destul de accesibil și nu sunt multe laptopuri cu caracteristici speciale atât de interesante (mă refer la ecran și mediu de stocare).

Eu prefer laptopurile cu SSD decât cele cu hard disc de 1TB deoarece nu ai ce să stochezi pe laptop, există servicii online de stocare a fișierelor media. HP 15-bs000nqb e o recomandare dar voi puteți opta pentru o altă serie dacă vreți o culoare diferită ori un finisaj ceva mai premium, dacă bugetul vă permite.

Te-ar mai putea interesa