Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-bc415nq, laptop cu GTX 1050

Laptopul HP 15-bc415nq poate rula jocuri destul de multe cu placa video GTX 1050, iar pe o astfel de serie chiar nu veți găsi una mult mai avansată, eventual varianta Ti. Îmi place cum arată și nici nu e foarte greu dacă e să-l transportați. Sunt foarte puține laptopuri cu tastatură iluminată în acest preț și care să arate atât de bine. Poate că v-ați săturat de tastatura roșie și preferați una de culoarea verde. Restul componentelor sunt bune și pot fi înlocuite dacă nu vă place cu altele mai scumpe.

Laptopul acesta e unul multimedia cu capabilități de gaming pentru că are o placă video performantă, chiar și procesorul e unul performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Noul i5-8250U e mult peste cel anterior deoarece are două nuclee suplimentare și face parte dintr-o familie nouă – Kaby Lake R (Refresh). Abia de anul viitor vom vedea un înlocuitor puțin mai bun dar nu cred că vor fi diferențe foarte mari. Majoritatea laptopurilor din 2018 au un ecran mai bun și aici mă refer la rezoluție, iar unele pot avea chiar și panou IPS.

Un slot de memorie e liber pentru a face loc pentru încă o plăcuță de 8GB. Chiar dacă se poate pune și 16GB pe un singur slot, nu cred că veți avea nevoie.

Păreri pro și contra

E echipat cu dotări foarte bune: sistem audio B&O Play, tastatură iluminată, accelerometru, ecran Full HD, cameră web HD, baterie cu autonomie foarte mare și cu încărcare rapidă (50% în 30 de minute). Un laptop de gaming nu trebuie să fie precum un ultrabook deoarece răcirea trebuie să fie cât mai eficientă și temperaturile să fie cât mai mici. Aerul rece iasă prin spate ca la multe laptopuri avansate, doar că fantele nu sunt chiar atât de mari.

HP 15-bc415nq poate fi destul de util pentru cei care au avut un laptop destul de vechi sau un PC demodat. Chiar dacă e atât de compact, veți beneficia de cele mai utile porturi pentru a conecta orice periferic și tehnologiile fără fir nu lipsesc nici ele. Față de altele, acesta are WiFi ac Dual Band pentru viteză maximă pe wireless care poate fi comparată cu cea prin fir (semnalul wireless trebuie să fie puternic).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu