HP 15-bc406nq, laptop negru cu tastatură verde

Laptopul HP 15-bc406nq e construit pentru a rula jocuri 3D dar poate fi folosit și pentru multe alte taskuri datorită performanțelor ridicate. Arată mult mai diferit decât alte laptopuri deoarece discutăm de o serie specială cu un hardware avansat și pot spune că nu duce lipsă de nimic. Îmi place combinația negru cu verde și culoarea verde iasă în evidență doar când iluminați tastatura. Această dotare e prezentă doar pe anumite serii și, în general, sunt ceva mai scumpe.

Din poza de jos se vede că are niște balamale diferite față de generația precedentă și componentele chiar sunt performante dacă vreți să încercați jocuri noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Viteza de procesoare e suficient de bună cu noul i7 Kaby Lake R pentru că e un Quad Core ca și cel HQ din generația precedentă (performanțe similare). Un astfel de procesor oferă și o autonomie bună dar ea scade atunci când redați conținut video pentru că se comută automat pe placa video dedicată.

Ecranul e îmbunătățit și se vede cel mai bine când vă jucați jocuri, iar rezoluție superioară chiar va fi apreciată de cei care vor să vadă conținut mai detaliat sau să joace jocuri rezoluție 1080p. Eu recomand laptopuri cu SSD de tip M.2 pentru că sunt semnificativ mai performante decât cele SATA, dar depinde și ce model a inclus producătorul pe acel model de laptop.

Păreri pro și contra

După cum ați observat are un hard disc spațiu pe care puteți stoca o mulțime de fișiere media, iar SSD-ul e unul de ultimă generație și e de tip M.2. E dotat cu un sistem audio avansat care folosește tehnologie Bang & Olufsen Play, deci claritatea e una superioară. Chiar dacă e conceput pentru gaming, greutatea sa a rămas redusă și poate fi transportat cu ușurință oriunde. Prețul e foarte bun pentru că nu are inclus Windows 10 și ulterior îl puteți instala rapid de pe un stick USB 3.0.

HP 15-bc406nq e unul dintre acele laptopuri care merită luate în considerare pentru că vine cu un procesor de ultimă generație, o placă video populară, numeroase porturi, tehnologie WiFi de ultimă generație (Dual Band).

Te-ar mai putea interesa