HP 15-ay003nq, laptop cu procesor Intel Dual Core

Laptopul HP 15-ay003nq face parte dintr-o generație reușită motiv pentru care mulți dintre voi veți alege doar pentru că arată bine. Chiar dacă unele laptopuri arată identic, la interior diferențele pot fi destul de numeroase. Acesta nu are nevoie de un mediu de stocare diferit sau de memorie DDR4. Din poza de jos se vede destul de bine cum arată și nu cred că e ceva ce să nu vă convină. Construcția e destul de robustă chiar dacă are o greutate sub 2 kg și apreciez că nu mai are unitatea optică.

Unele dotări mi se par inutile deoarece le folosiți o dată pe an sau chiar deloc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul nu face parte din seria de procesoare High-End sau Mid-Range, ci e vorba de un segment inferior care se adresează celor cu un buget redus. Oricum, segmentul superior e reprezentat de procesoarele de gaming care se adresează unei anumite categorii de utilizatori.

Ecranul său e unul destul de mare pentru a putea viziona conținut HD, dar se poate conecta un televizor pentru o imagine ceva mai generoase și unghiuri de vizibilitate mai mari. Se poate pune până la 8GB RAM dar nu v-ar ajuta cu absolut nimic deoarece e vorba de un laptop cu configurație office, iar 4GB ar fi de ajuns. Dotările sale sunt conforme și spre deosebire de multe alte laptopuri, acesta are tehnologie WiFi ac și o placă de rețea performantă. Dacă aveți un abonament mai scump la internet, asigurați-vă că laptopul are o placă de rețea 10/100/1000 (Gigabit).

Păreri pro și contra

Poate fi folosit chiar și de companiile mai mici deoarece e o investiție bună. Dacă folosiți programe de proiectare, atunci e recomandat să aveți un procesor Core i3 sau Core i5.

HP 15-ay003nq e un laptop care poate fi folosit de oricine, dar performanțele sunt limitate de anumite componente. Oricum, cea mai importantă componentă e procesorul care poate afecta destul de mult prețul laptopului. Astfel că e diferență destul de mare între un laptop cu Intel Celeron și Intel Core i5.

Te-ar mai putea interesa