HP 15 15s-eq0057nq, laptop cu CPU AMD și SSD mare

Laptopul HP 15s-eq0057nq are la interior un hardware interesant și se vede din numele său că are un procesor AMD. Laptopurile cu AMD au un nume puțin mai diferit pentru că fac parte dintr-o serie nouă și interesantă. Sunt numeroase laptopuri ca acesta iar prețurile sunt influențate de componentele sale. Pe acesta vedem un SSD ceva mai generos și nu e unul de tip SATA, ci e de tip M.2 și e ușor de upgradat ori înlocuit.

Modelul din imagine are un design modern cu ecran Full HD, iar ramele au scăzut în dimensiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria de procesoare cu arhitectură Zen sunt o opțiune care nu trebuie neglijată și de ceva timp e o alternativă mai bună la Intel. Vă recomand să încercați ceva diferit și nu veți regreta. Panoul ecranului este de tip SVA care oferă specificații similare cu cele ale panoului IPS. Imaginea e clară și unghiurile de vizionare sunt generoase, poate că nici nu veți simți lipsa unui monitor dacă nu stați departe de el. E integrat un sistem audio modest care ține locul boxelor, dar mai sunt și alte dotări utile și interesante.

Păreri pro și contra

Noua generație de laptopuri are o greutate inferioară – 1.74 kg, pentru că și dimensiuni sunt mai reduse. Porturile sunt la fel de numeroase și veți găsi chiar și USB 3.1 și USB tip C, iar dacă aveți nevoie de alte porturi se poate conecta un adaptor (exemplu: LAN). Unii conectori nu mai sunt prezenți pentru că ocupă mult spațiu și poate preferați periferice wireless sau conectare fără fir la internet, însă e necesar un router wireless în acest sens.

Numele său este HP 15 15s-eq0057nq, iar acesta este laptopul ideal pentru cele mai multe taskuri doar că nu este cel mai performant model disponibil. Poate că vă limitați la un anumit buget și procesorul de pe acesta e echivalentul unui Core i3 de ultimă generație. E suficientă memorie RAM și spațiu de stocare, iar mai mult spațiu se poate obține cu un stick USB sau SSD de tip SATA.

Te-ar mai putea interesa