HP 15 15s-eq0028nq, laptop cu procesor AMD Ryzen 3 3200U

Laptopurile cu procesoare AMD sunt soluții fiabile și performante, iar prețurile sunt mici. HP 15 15s-eq0028nq este un astfel de laptop și la interior are noul Ryzen 3 3200U care e echivalentul unui Core i3. Per ansamblu configurația e una acceptabilă în acest buget și aș putea să spun că e un laptop office/multimedia. Poate fi folosit pentru redare media datorită noului procesor care are o placă video bună pentru taskuri nu foarte dificile. Nu aș recomanda să rulați jocuri cu cerințe mari pe un laptop fără placă video dedicată.

Aspectul său e tot apropiat de cel al modelelor premium și care sunt și ultraportabile. Dacă aveți ocazia să-l luați la promoție, nu ezitați! Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Generația de procesoare AMD Zen e o opțiune chiar și dacă faceți un PC pe componente sau alegeți unul gata asamblat. Laptopul oferă portabilitate și ocupă foarte puțin spațiu, însă desktopul poate fi upgradat și monitorul are o imagine mult mai mare. Alegerea finală e în funcție de ce vă avantajează sau ce ați vrea să încercați.

Din imaginea de sus se vede că laptopul e pe un gri închis cu negru, e o combinație tot mai populară însă la unii producători poate fi o nuanță mai deschisă.

Păreri pro și contra

Componentele sunt din cea mai recentă generație și vedem memorie RAM de tip 2400 MHz care era prezentă doar pe laptopuri de gaming. Instalarea sistemului de operare durează puțin de pe un stick USB 3.1/3.0, deoarece laptopul are un SSD rapid și spațios. Poate că nu se compară cu un hard disc, însă totul pornește mai rapid de parcă ați avea o tabletă.

HP 15 15s-eq0028nq are un display foarte bun și chiar dacă nu e de tip IPS, e un panel similar ca și specificații – SVA, iar rezoluție e Full HD. Cu alte cuvinte, se pot viziona filme de pe el dacă nu stați foarte departe de el sau se conectează prin HDMI un monitor sau televizor. Laptopul poate deveni un media player foarte bun doar că trebuie alimentat la priză pentru că autonomia are și ea o limită.

Te-ar mai putea interesa