HP 15 15s-eq0009nq, model cu Ryzen 7 şi SSD

HP 15 15s-eq0009nq e un laptop modern cu procesor rapid tip Ryzen 7, iar din această cauză e potrivit şi pentru sarcini multimedia spre deosebire de modelul cu Ryzen 3 care e mai mult pentru office. Nu e prea bun la gaming deoarece cipul grafic nu are memorie video dedicată. Cipul video e integrat în procesor şi e superior Intel HD.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu multe caracteristici utile pe partea de ergonomie şi funcţionalitate.
Din poza de alături puteţi vedea că e un model gri închis care denotă sobrietate.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15 15s-eq0009nq are procesor Ryzen 7 3700U cu 4 nuclee şi cu cip grafic Radeon RX Vega 10. În felul acesta e capabil în a procesa informaţie în timp scurt. procesorul de faţă scoate 7315 puncte la cpubenchmark şi de aceea e oarecum echivalentul unui i5.
Ecranul e de 15,6 inci cu panel SVA şi rezoluţie FHD. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa are finisaj anti-glare.
Portabilitatea e unul din punctele forte ale acestui laptop deoarece are o greutate de circa 1,8kg şi o baterie care poate să ţină până la 10 ore. Spre deosebire de alte laptopuri acesta vine cu Fast Charge aşa încât se încarcă jumătate de capacitate în 45 minute.
Stă bine şi pe partea de porturi deoarece are 3 USB-uri, HDMI, card reader, bluetooth şi wireless ac 2×2.
Din păcate nu are tastatură iluminată, dar e de tip chiclet pentru o tastare mai uşoară.
Memoria RAM e de 8GB şi pentru stocare are SSD de 256GB.
Ar mai trebui adăugat că nu are unitate optică, iar din această cauză sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB. Eu recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB 3.0.
Dacă la unele laptopuri există tendinţa în a se renunţa la webcam, acesta are aşa ceva şi e vorba despre unul HD.
Per ansamblu acesta e un laptop robust şi fiabil pentru cineva care vrea ceva cu care să vizioneze filme, să asculte muzică şi să poată lucra.

Te-ar mai putea interesa