HP 15 15s-eq0002nq, laptop multimedia cu AMD Ryzen

HP 15 15s-eq0002nq e un laptop modern cu componente AMD aşa încât destinaţia sa să fie în special de laptop multimedia. procesorul e un Ryzen 3 3200U cu două nuclee, iar cipul grafic e unul integrat Radeon Vega 3. Puteţi observa că e o alternativă la modelele cu i3 de la Intel.

Acest laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv util la sarcini multimedia cât şi office. Segmentul business îl va aprecia deoarece are Windows 10 preinstalat.


Păreri pro şi contra

Procesorul Ryzen 3 care echipează acest laptop e unul foarte capabil, dovadă fiind cele 3829 puncte de pe cpubenchmark.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel de calitate tip SVA. Pentru ca lumina să nu se reflecte are finişaj anti-glare la ecran aşa încât lumina să nu se reflecte.
Memoria RAM e de o cantitate decentă, adică de 4GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD. Dacă vreţi ceva cu mai mulţi RAMi atunci există o variantă cu 8GB, însă nu are Windows.
Nu vine cu unitate optică, dar în schimb stă foarte bine la capitolul porturi deoarece are 3 USB-uri, un HDMI, wireless ac şi bluetooth.
În partea dreaptă are tastatură numerică aşa încât introducerea numerelor să fie un proces uşor.
Prezenţa Windows 10 face ca acest laptop să poată fi utilizat din prima secundă când îl scoateţi din cutie.
Pentru un laptop de 15 inci trebuie spus că are o portabilitate foarte bună. Mai exact bateria poate să ţină până în 10 ore, iar greutatea e de circa 1,8kg.

Per ansamblu acest model e unul pentru acasă cât şi la birou. Se evidenţiază cu performanţa superioară şi fiabilitatea crescută.
Despre brandul HP trebuie ştiut că e unul american şi că se evidenţiază prin dispozitivele sale rezistente, motiv pentru care e prima alegere a segmentului business.
O ultimă recomandare ar fi ca să păstraţi sistemul de operare cu care vine deoarece în felul acesta totul o să fie compatibil la maxim.

Te-ar mai putea interesa