HP 14s-dq1017nq, laptop cu i7-1065G7 şi SSD de 256

HP 14s-dq1017nq e un laptop ultraportabil echipat cu procesor i7 aşa încât să facă faţă celor mai solicitante sarcini. Greutatea sa e de 1,5kg, iar bateria poate să ţină şi maxim 10 ore.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic (are arhitectură intel Ice Lake) şi care e gata de a fi folosit din moment ce e scos din cutie deoarece are sistem de operare Windows 10 preinstalat.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 14s-dq1017nq e unul care nu doar are o portabilitate bună, ci vine cu procesor i7-1065G7 aşa încât să facă faţă celor mai solicitante sarcini. E vorba despre un procesor quad core cu cip grafi integrat numit Intel Iris Plus.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluţie FHD, panel SVA şi strat anti-orbire. Panelul SVA e unul calitativ similar celui IPS aşa încât să putem vedea filme la o calitate bună din orice unghi.
Memoria RAM e una suficientă de 8GB, iar stocarea e de pe un SSD de 256 de giga. Dacă vreţi mai multă stocare atunci vă puteţi folosi de un hard extern ori de cloud storage.
Nu vine cu unitate optică, dar în schimb stă foarte bine la capitolul conectică deoarece are 3 porturi USB, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Pentru a nu pierde timpul cu încărcarea are Fast Charge care presupune că în 45 minute încarcă până la 50 procente. E un lucru similar încărcării rapide de pe telefoanele mobile.

Per ansamblu acest dispozitiv modern e pentru acasă ori pentru lucru deoarece vă oferă toată portabilitatea de care aveţi nevoie.
Ar mai trebui să adaug faptul că modelul de faţă vine cu un ecra nde 14 inci care pare a i de 15 întrucât marginile sunt foarte subţiri. E vorba despre nişte micromargini de 6,5 mm care-i oferă un raport ecran-corp de 78%.
Brandul HP e favoritul segmentului business deoarece are laptopurile sale au o fiabilitate foarte bună, iar dacă veţi alege acest laptop şi pentru acasă nu o să greşiti.

Te-ar mai putea interesa