HP 14s-dq1015nq, laptop office cu SSD mare

Laptopul HP 14s-dq1015nq are un ecran satisfăcător de mare pentru a putea lucra în diverse aplicații și spațiul de stocare e dat de un SSD modern. Nu cred că mai sunt laptopuri cu SSD-uri SATA dar se pot instala dacă există un loc pentru acestea. Hard discurile nu mai reprezintă o opțiune chiar dacă oferă mai mult spațiu în același preț, deoarece SSD-urile sunt mult mai rapide și totul pornește aproape instant. Bineînțeles, fiecare generație nouă de SSD-uri aduce un plus de performanță și prețurile devin tot mai atractive.

Acesta face parte dintr-o serie avansată care oferă un design robust și dotări speciale folositoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 14s dq1003nq

Configurația e foarte importantă atunci când nu aveți un alt laptop ori un desktop, iar dacă vreți să lucrați într-o aplicație și aveți nevoie de un ecran mare, atunci folosiți un monitor și un cablu HDMI. Procesorul acestui laptop e unul cunoscut pentru că e oferit de Intel și e vorba de generația a 10-a. Sunt alternative oferite și de AMD la această generație de procesoare și sunt modele oferite de acest brand care poate v-ar plăcea.

Anumite modele au display IPS, care oferă o calitate video diferită, însă depinde și pentru ce-l veți folosi. Pentru uz office, actualul ecran de 14 inci e de ajuns și chiar nu aveți ce să-i reproșați.

Păreri pro și contra

Acest brand e prezent de mulți ani pe piață și soluțiile oferite sunt destul de apreciate de utilizatori, mă refer la desktopuri, periferice și laptopuri. Laptopurile au devenit foarte populare în ultimii ani deoarece sunt multe variante care pot șine locul desktopurilor și prețurile sunt în funcție de performanțe. Porturile sunt puține dar trebuie să apreciem faptul că sunt diversificate, adică avem mai multe tipuri și sunt adaptoare pentru a avea mufa LAN (laptopul nu are acest port).

HP 14s-dq1015nq e perfect chiar și mediul business deoarece arată bine, e compact, fiabil, oferă o autonomie mare, tastatură iluminată, Windows 10 Home și performanțe excelente. Arată bine pe negru la interior și exteriorul e argintiu, dar și balamaua e tot argintie.

Te-ar mai putea interesa