HP 14-cf0001nq, laptop ultraportabil de 14 inci

Laptopul HP 14-cf0001nq e o soluție compactă, însă e suficient de mare pentru a putea lucra pe el. E cam la fel de mare ca un model de 15 inci, adică aveți suficient spațiu de lucru și nu trebuie să măriți de fiecare dată când citiți ceva. Imaginea e foarte clară pentru că discutăm de unul dintre cele mia bune ecran e de pe piață și e lăudat chiar și de pasionații de jocuri. Bineînțeles, sunt variante cu specificații mai bune, adică timp de răspuns mic și rată de refresh mare.

Are o construcție foarte bună și acest lucru se vede din poza de jos, iar greutatea sa e de numai 1.51 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Producătorul oferă un hardware foarte bun pentru utilizatori, iar aici mă refer la: procesorul Core i3-7100U, placă video integrată HD Graphics 620, memorie RAM de 4GB cu frecvență de 2133 MHz și hard disc cu capacitate de stocare de 1TB. Poate că acel hard disc nu e cel mai grozav, dar laptopul se mișcă foarte bine. Laptopurile pot fi îmbunătățite dacă considerați că e nevoie de un plus de performanță, însă numai anumite componente pot fi înlocuite, restul fiind integrate.

Păreri pro și contra

Autonomia de lucru e foarte bună pentru aceste serii de laptopuri, iar bateria modelului de sus promite până la 12 ore de autonomie în modul office. Finisajul argintiu e doar la exterior, la interior avem un design negru care e plăcut, dar depinde și de preferințele fiecăruia. Nu mi se pare că are un preț mare, deoarece vine cu Windows 10, USB 3.1 tip C, placă de rețea Gigabit, ecran IPS cu rezoluție 1080p, memoria NVMe și altele.

HP 14-cf0001nq e echipat cu o memorie Intel Optane, astfel laptopul se va mișca mai bine chiar și cu acel HDD. Dacă nu sunteți mulțumiți de ea, atunci puteți instala un SSD M.2 în loc cu suport NVMe (viteze mult mai mari). E adevărat că în același preț puteți găsi laptopuri de 15 inci cu hardware ceva mai bun, dar nu va avea aceleași caracteristici speciale ori același design compact.

Te-ar mai putea interesa