HP 13-an1003nq, laptop argintiu de 13 inci

Laptopurile noi sunt tot mai mici și se vede că rama are margini subțiri. La acest HP 13-an1003nq vedem un design modern pe argintiu, iar rama nu mai este neagră. Lăsând la o parte cum arată, veți vedea că la interior are componente avansate și procesorul e unul pe 10 nm, adică va fi destul de eficient. Poate că e mai accesibil decât alte laptopuri premium, însă un model cu ecran de 15 inci va fi ceva mai accesibil.

Aș putea spune că e un ultraportabil și acest lucru e evident din poza de jos și porturile sunt poziționate în spate pentru că e foarte subțire în partea din față. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria de procesoare Intel Comet Lake e pe 10 nm și e o generație recent lansată care chiar e apreciată de mulți utilizatori office. Acel ecran de 13.3 inci are un panou de tip IPS care oferă specificații foarte bune, iar ci mă refer strict la număr de culori, contrast și la unghiurile de vizibilitate. Rezoluția ecranelor e standard 1080p și voi veți vedea ceva mai multe detalii, iar dacă scrisul sau icoanele sunt cam mici, ele pot fi mărite din setările sistemului de operare (Windows 10).

Păreri pro și contra

Autonomia maximă poate atinge 10 ore în modul office și scade dacă redați conținut video, activați anumite setări sau poate că vreți o luminozitate mare la ecran. Laptopul are o tastatură iluminată, dotare care e tot mai prezentă la laptopurile accesibile și nu lipsește nici la acesta. Porturile USB sunt de tip 3.1 și copierea datelor durează foarte puțin iar voi puteți conecta un adaptor pentru a avea o conectivitate mai bună (chiar și LAN). Difuzoarele sunt de ultimă generație fiind de tip B&O Play, iar ceva mai multă putere poate fi obținută cu un sistem audio clasic.

HP 13-an1003nq are o carcasă realizată din aluminiu, laptopul devenind mult mai ușor și solid. Spațiul de stocare de 256GB e oferit de un SSD rapid și chiar dacă un hard disc oferă mai mult spațiu, sistemul nu va porni atât de rapid ca și pe acesta.

Te-ar mai putea interesa