HP 110 MT, sistem desktop multimedia

Desktopul HP 110 MT e unul de tip office/multimedia datorită configurației sale, configurație care am văzut-o și pe unele laptopuri. Oricum, un desktop e mult mai ieftin chiar și cu monitor. Trebuie să alegeți un monitor pentru acesta iar o recomandare e un monitor de cel puțin 21 de inci cu intrare HDMI/DVI. Monitoarele mari au caracteristici tehnice bune și ar fi indicat să alegeți unul mai nou. Sunt destui de mulți producători care oferă soluții bune pentru acasă. Spun asta în cazul în care luați în considerare un alt brand în afară de HP. Aveți posibilitatea să-l achiziționați la un preț avantaj împreună cu Windows 8.1.

Prețul desktopului e unul excelent și care mi se pare mai mult decât decent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

PC-ul
PC-ul

Procesorul AMD al acestui PC e un A6-5200 Quad Core deci e un model cu tehnologie APU ()placă video integrată cu Dual Graphics. Placa video a acestui desktop e Radeon HD 8400, nu e o alegere foarte performantă dar e satisfăcătoare. Placa de bază are sunet integrat cu ieșire 5.1, rețea integrată și altele.

1GB de memorie RAM și 1TB sunt componente hardware bune. Spre deosebire de laptopuri, la desktopuri hardurile sunt ceva mai performante – 7200 RPM. Are preinstalat Ubuntu, dar eu prefer Windows 7 sau 8.1 64 de biți (depinde de preferințele fiecăruia). Ca și dotări are: cititor de carduri, DVI, VGA, 6 USBuri, porturi audio etc. Sunt incluse perifericele uzuale dar nu sunt wireless. Puteți să le schimbați ulterior dacă nu vă plac cu altele mai performante. Același lucru puteți face și în cazul componentelor hardware. În cazul laptopurilor, upgrade-urile sunt destul de limitate.

Plusuri: are ieșire DVI (e superioară celei VGA), destule USBuri, e fiabil, compact, componente hardware performante și ieftin.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

HP 110 MT e un desktop care v-ar putea interesa dacă vă plac jocurile însă nu sunteți un gamer înrăit. Există desktopuri ieftine și de la Serioux, care sunt doar asamblate de acel brand, iar componentele sunt cele care le știți de la branduri cunoscute. Poate că un pachet promo cu monitor era util dar așa puteți alege cam ce monitor vă doriți. Performanțele plăcii video țin și de restul componentelor:

Te-ar mai putea interesa