Hotpoint XH9 T3U X, combină modernă cu Full No Frost

Aparatele frigorifice mari sunt ceva mai scumpe decât restul pentru că au tehnologii de răcire avansate. Hotpoint XH9 T3U X e recomandarea mea pentru că e oferit de un brand popular și acesta a luat în calcul că veți introduce tot felul de alimente în el. De aceea, vedem compartimente speciale la frigider pentru fructe și legume, dar și unul pentru alimente care necesită o temperatură scăzută (oferă trei moduri de conservare după cum e și desenat pe el). Să nu uităm nici de suportul mare pentru sticle de pe ușă, însă e și un raft metalic pentru sticle nu foarte mari de apă, vin sau suc.

Sertarele sale sunt generoase și mă refer la cele din congelator, iar cele de jos beneficiază de congelare rapidă (e ideal pentru alimente proaspete). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Finisajul pe inox e ales de mai toate brandurile pentru că e modern și se potrivește cu cel al altor aparate, nici nu trebuie să fie de la același producător. Rafturile pot fi ajustate ușor sau puse pe orice nivel doriți.

Păreri pro și contra

E una dintre cele mai silențioase combine din segment și aspectul său e unul minimalist, doar că mânerele sunt bine evidențiate. Capacitatea generoasă se poate observa din pozele de prezentare, iar organizarea e una foarte bună. Are un interior destul de flexibil, iar aici mă refer strict la organizare. Sunt multe motive pentru a-l alege, iar o arte din acele motive le-am prezentat în partea de sus. Panoul de control digital nu e pe ușă și e la interior în partea de sus, iar aceasta e ușor vizibil pentru că e de culoarea neagră (butoane senzitive). Nu cred că avea sens să-l pună la exterior pentru că și așa nu veți schimba foarte des temperatura, dar nici nu veți alege o setare anume.

Hotpoint XH9 T3U X are un sistem de distribuire uniformă a aerului rece și acesta se folosește de acele fante din partea din spate. Capacitatea e congelare e foarte mare la aceste aparate, iar voi puteți pune până la 10 kg de alimente proaspete pe zi.

Te-ar mai putea interesa