Hotpoint XH9 T2Z XOZH, combină frigorifică cu mânere verticale

Combina frigorifică Hotpoint XH9 T2Z XOZH e una destul de populară deoarece e lansată de ceva timp și e destul de apreciată. Are un design modern cu uși pe inox, control electronic și mânere verticale. Bineînțeles, ar trebui să facem referire și la caracteristicile de la interior – Active Oxygen 2.0 (sistem Multiflow care reduce formarea de bacterii de la interior), sertarul Ultra Fresh Crisper (e foarte bine izolat), interior iluminat cu Dual LED, tehnologie de răcire No Frost. Cu alte cuvinte, prețul e justificat și nu se poate compara cu un model clasic.

Aceasta arată destul de bine la interior, cât și la exterior, dar mai bine vizionați prezentarea ori poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele frigorifice cu sistem de răcire No Frost sunt destul de căutate, în special dacă ambele compartimente beneficiază de această tehnologie de răcire. Chiar și consumul de energie anual e mai scăzut, iar la un volum de 269 litri e de 282 kWh.

Un congelator cu No Frost beneficiază de un dezghețarea automată, doar că acesta poate congela și o cantitate generoasă – 10 kg.

Ca și funcții mai speciale, pe lângă cele standard, are: Eco și vacanță (Holiday). Motorul e unul de tip Inverter pentru o durată de funcționare mai îndelungată și un consum mai mic de energie. Nu ocupă mult spațiu deoarece are aceeași lățime ca multe alte modele – 60 cm, dar adâncimea e mai mare.

Păreri pro și contra

Pot spune că e un model destul de spațios, motiv pentru care și acel compartiment suplimentar la frigider în care se poate pune carne sau pește proaspăt – 3-in-1 Zone (e cel din partea inferioară). Designul e unul simplu și elegant datorită finisajul pe inox care e mai plăcut decât cel argintiu sau pe gri metalizat. Acest model e ceva mai zgomotos când congelează sau răcește, dar în rest e destul de silențioasă.

Pot spune că Hotpoint XH9 T2Z XOZH face parte din segmentul premium, adică oferă anumite caracteristici speciale care nu trebuiesc neglijate. Pentru cei care nu sunt convinși că acest model e cel ideal și că nu vă doriți ceva diferit.

Te-ar mai putea interesa