Hotpoint XH9 T2Z COJZH, combină frigorifică gama Day 1

Combina frigorifică Hotpoint XH9 T2Z COJZH face parte dintr-o serie numită Day 1 care oferă următoarele caracteristici speciale: Active Oxigen 2.0 (reduce mirosurile de la interior cu molecule O3 și distribuie uniform aerul rece cu sistemul Multiflow), compartiment Ultra Fresh Crisper (fructe/legume), raft pentru sticle, Full No Frost cu Multipower Invertor, interior iluminat cu Dual LED, control electronic, dar mai sunt și altele. Acestea sunt cele mai importante caracteristici speciale ori tehnologii. Cu alte cuvinte, e vorba de un model premium dar la un preț foarte bun.

Cred că mulți dintre voi vă doriți un astfel de aparat care arată foarte bine la exterior, dar și la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al aparatului e de 369 litri și e împărți astfel: 105 litri la congelator și 264 litri la frigider. Pentru un așa volum și un consum anual de numai 282 kWh, a primit o clasă de eficiență energetică A++.

Congelatorul e mare și nu e nevoie de 4 sertare, ci de 3 sertare generoase. Capacitatea de congelare e de 10 kg la 24 ore care e una dintre cele mai bune pe care le-am văzut.

Un control electronic oferă butoane senzitive, ecran digital și câteva funcții interesante. Funcția Holiday (vacanță) e foarte utilă deoarece reduce consumul pe termen lung dacă știți că nu veți mai deschide ușa aparatului pentru o anumită perioadă.

Îmi place la combine că lățimea lor rămâne nemodificată chiar dacă volumul crește, dar are de suferit înălțimea. Frigiderele mari au o lățime de 70 cm și nu sunt foarte înalte, deci ar putea fi puse sub un mobilier suspendat.

Păreri pro și contra

Frigiderul are compartimente destul de utile deoarece puteți depozita legume, fructe și chiar carne proaspătă ori pește (sertar denumit 3 in 1 zone). Chiar și congelatorul are sertare diferite și scrie pe fiecare ce funcții are sau pentru ce pot fi folosite.

Hotpoint XH9 T2Z COJZH e un exemplu foarte bun că acest brand oferă aparate electrocasnice destul de competitive și bine dotate. Nu sunt multe aparate în acest buget care ar fi mai bune și se datorează în mare parte promoției care nu va fi disponibilă pentru mult timp.

Te-ar mai putea interesa