Hotpoint XH8 T2Z XOJZH, combină frigorifică cu Ultra Fresh Crisper

Combina frigorifică Hotpoint XH8 T2Z XOJZH face parte din segmentul premium datorită tehnologiilor incorporate: compartiment Ultra Fresh Crisper izolat cu filtru special, sistem de răcire No Frost, iluminare interioară Dual LED, compartiment 3 în 1 ideal pentru carne, fructe sau legume, tehnologie de îndepărtare a mirosurilor numită Active Oxygen. Toate acestea nu sunt prezente pe orice tip de aparat frigorific, ci doar pe unul de ultimă generație. Bineînțeles, vine cu sistem de control electronic care e prezent la exterior, dar nici nu prea are importanță poziționarea sa pentru că și așa nu veți umbla prea mult la el, eventual doar veți monitoriza mai ușor temperatura de la interior.

Din poza de jos se vede că acest model dispune de multe suporturi, rafturi și compartimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Atât congelatorul cât și frigiderul au sistem de răcire avansat – tehnologie No Frost. Acesta controlează mai bine umiditatea de la interior, iar la congelator nu se mai formează așa de multă gheață (sistem de dezghețare automat). Volumul total al acestui model e de 340 litri care se împarte astfel: 105 litri la congelator și 235 litri la frigider.

Consumul de energie e undeva la 273 kWh pe an, care e mic pentru acel volum. Rafturile sale sunt din sticlă și chiar dacă nu sunt multe, puteți pune alimentele pe suporți de la ușă sau din în compartimente. Congelatorul are o capacitate de 10 kg la 24 de ore care e ușor peste medie, dar se pot pune chiar și mai multe alimente dacă sunt deja congelate.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a alege acest model și cred că le-am enumerat cam pe toate în primul paragraf. Arată bine chiar și cu mânerele verticale, iar deschiderea ușilor nu va fi o problemă.

Cei care nu-și permit acest model numit Hotpoint XH8 T2Z XOJZH, pot alege un resigilat care avea doar mici zgârieturi care nici nu se observă sau ambalajul e deteriorat. Din prezentarea de mai jos se poate vedea cât de bine arată într-o bucătărie sau oricare altă cameră, iar în fina lcred că veți face alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa