Hotpoint WMSF602

Mașina de spălat rufe Slim Hotpoint WMSF602 are o viteză de centrifugare de 1000 RPM, o capacitatea de spălare maximă de 6 kg, eficiență energetică A++, display LCD și vine pe alb. Se poate observa că are un design reușit și care poate fi considerat chiar ergonomic deoarece totul e la locul potrivit. Butonul rotund din mijloc are aceeași utilitate ca și la alte mașină de spălat – selectarea programului dorit, iar cele din dreapta sunt utile pentru a modifica anumiți parametrii ai programului de spălare. Ecranul LCD e și el util în special dacă vă interesează stadiul programului și deci timpul rămas. Capacitatea de spălare mi se pare bună dacă e să luăm în considerare prețul și că e un model îngust. WMSF602 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Pornită

Specificații tehnice

Viteza de centrifugare de 1000 RPM e suficientă pentru programele sale dar tot nu se poate compara cu una care are 1400 RPM. Important e că are eficiență energetică A++, la spălare A și la centrifugare C. Pot spune că sunt clase decente pentru caracteristici sale tehnice. Clasa A++ presupune un consum de 0.9 kWh într-un program obișnuit și deci consumă cu mult mai puțin decât una cu clasă A sau B. Faptul că e un model Slim, e ideal pentru cei care nu au camere prea spațioase și doresc un electrocasnic care să nu stea în cale dar să fie și performant în același timp. Acest model Hotpoint WMSF602 poate fi considerat ca o alternativă ideală la un model cu încărcare superioară.

Capacitatea de 6 kilograme nu vă obligă să spălați doar cantități de 5-6 kg deoarece vine cu sistem de control al consumului. Are suficiente programe (14) dar și vine cu cele mai uzuale: extra-clătire, rapid (termină în 30 minute), spălare lână, sintetice, bumbac, ușor de călcat, delicate și un program special numit antialergic. Pe partea de funcții și siguranță are amânare pornire sau programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor, protecție împotriva copiilor și sistem de reglare a consumului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: în timpul spălării e foarte silențioasă (51 dB), nu ocupă spațiu (e cu vreo 15 cm mai îngustă decât una obișnuită) și deci nu stă în cale, consum bun de energie și mânerul ușii are o formă foarte interesantă.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Hotpoint WMSF602 e o mașină de spălat rufe reușită din cele mai multe puncte de vedere și deci poate concura fără probleme pe această piață.

Te-ar mai putea interesa