Hotpoint WMSF601, mașină de spălat slim

Hotpoint WMSF601 e o mașină de spălat verticală disponibilă la un preț acceptabil. E un model numai bun pentru cineva în căutarea unui model cu capacitate peste medie (adică de 6 kilograme) și care să consume puțin curent.
Datorită capacității eu aș recomanda un astfel de model pentru o mică pensiune sau pentru o familie numeroasă.

Modelul WMSF 601 EU vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe ace;ti bani primim un aparat foarte eficient din punct de vedere energetic, dar și al timpului sau calității spălării. Nici nu o să ocupe prea mult spațiu în locația de amplasare deoarece e un model slim.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici are o viteză de centrifugare de 1000 rotații, capacitate de 6 kilograme și consum mic de curent. Pe lângă numeroasele programe acest model are și un program rapid de 30 minute care e util atunci când aveți puțin de spălat și nu vreți să risipiți apa și curentul.
Normal că beneficiați de programare întârziată, însă nu știu dacă acest lucru e prea util deoarece în România curentul are același preț în orice interval orar.
Foarte interesant la acest electrocasnic e faptul că are un compartiment de detergent care nu mai trebuie extras deoarece se rotește. Iar, deoarece are un despărțitor special e mai ușor să dozezi cantitatea detergentului lichid.

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt prețul deloc exagerat, numărul decent de programe, funcția auto clean, consumul redus de resurse și că e subțire (slim). Din păcate nu are Fuzzy Logic, adică acea funcție care adaptează automat resursele în funcție de cât de încărcată e cuva… dar dacă avea această funcție atunci puteți fi siguri că ar fi avut un preț cu vreo 500 lei mai mare.

Deci, dacă vreți un aparat simplu de utilizat și care să arate bine atunci acest model de la Hotpoint ar fi o bună variantă. După cum am zis mai sus în paragraful introductiv, eu recomand acest model unei familii mai mari sau unei mici pensiuni.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hotpoint WMSF601, mașină de spălat slim”

  1. Chiar imi palce cum au realizat acest model pe care eu il am de jumatate de an. L-am luat cand a fost promotie pentru ca vechiul model care era un Samsung s-a stricat.

Comentariile sunt închise.