Hotpoint WMSF 622, mașina spălat rufe slim

Hotpoint WMSF 622 e o mașină de spălat nouă care se laudă cu un consum foarte mic de curent, capacitate mare de stocare a rufelor și 1200 de rotații pe minut. Clasa A++ de eficiență energetică e posibilă datorită faptului că vine cu tehnologia Ecotech care la unele modele a reușit să atribuie chiar și clasa A+++.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe ace;ti bani noi primind un excelent aparat care vine și cu ceva de genul Fuzzy Logic, dar căruia Hotpoint îi zice altcumva. Dacă nu știați cu ce se ocupă acest Fuzzy Logic atunci trebuie știut că e co caracteristică legată de detectarea automată a cantității.

Mașina
Mașina

Pe partea de caracteristici are un număr de 16 programe, diferite sisteme de protecție, o greutate deloc mare, iar când spală are un nivel rezonabil de zgomot.
Capacitatea de 6 kile e una care o să vă ajute să spălați multe haine, fiind o capacitate medie… suficientă pentru o familie mică ori medie. Capacitatea e una foarte mare dacă luăm în considerare că vorbim despre un model slim.

Lucrurile care sunt plusuri la aparatul acesta sunt consumul mic de resurse (datorită Ecotech și detectării cantității), ușurința în utilizare și faptul că vine de la un brand recunoscut în acest domeniu. Are chiar și un ciclu antialergic care se bazează pe două etape de încălzire a apei și pe menținerea constantă a temperaturii la 60 grade. Alt plus ar putea fi considerat faptul că are are o garanție de 2 ani, dar care poate fi mărită la mai mult.
Unii poate că sunt dezamăgiți că nu are Eco Bubble ca mașinile Samsung, dar acest model are foarte multe caracteristici precum și program Eco care o să te ajute să economisești resurse.

În rest, pot să zic despre acest model că e unul foarte complex ca dotări, dar ușor de utilizat de orice gospodină. Nici nu o să ocupe prea mult loc în locația unde o să o amplasați deoarece e un model Slim. Aceste modele sunt tot mai populare datorită faptului că ocupă foarte puțin spațiu, iar capacitatea cuvei e la fel de mare precum la modelele normale.

Un comentariu la „Hotpoint WMSF 622, mașina spălat rufe slim”

  1. Vă sfatuiesc sa nu luati masina aceasta de spălat consuma enorm de mult aproape 3 kw la o spalare desi in manual este specificat până in 1kw ar trebui dati in judecată,dar nu-i târziu,spun ca este o mașină economică dar este fals si scoate si mult zgomot desi au spus ca este silentioasa,eu am cumparat si nu vreau să se păcălească si alti,să fim uniti este banul nostru,dacă firmele producătoare nu fac lucruri bune atunci să lase pe alti

Lasă un comentariu