Hotpoint WMSD723B, model A+++

Modelul Hotpoint WMSD723B e unul de tip slim care se adresează celora care vor să spele o cantitate mare de rufe cu un consum redus de resurse. Clasa de eficiență energetică e A+++, iar capacitatea de stocare e de 7 kilograme… două lucruri care te fac să alegi acest model în defavoarea altora. În plus în acest moment există și o promoție prin care brandul oferă o garanție de 5 ani, dar astai valabil până pe 31 dec 2014.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă formidabil în orice tip de sarcină. Vine cu simbolul Ecotech, iar asta înseamnă că se descurcă formidabil în spălarea diferitelor haine.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o imagine, iar la final e și un clip de prezentare.

Aparatul
Aparatul

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi clasa A+++ de eficiență energetică, cuva de 7 kilograme, că are 1200 rotații și că nu face prea mult zgomot.
Silențiozitatea e datorată în mare parte faptului că e un aparat care e realizat după anumite standarde. Astfel, la spălare are un nivel de zgomot de 58 decibeli, iar la centrifugare are 74 db.
Pe lângă aceste lucruri are și diferite tehnologii care fac rufele mai curate, iar o astfel de tehnologie e anti-stain pentru îndepărtarea petelor.

Avantaje

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine cu o garanție de 5 ani (oferta e una limitată), că nu face prea mult zgomot și că are un consum foarte mic de curent… dovedit prin clasa A+++ de eficiență energetică.
Din păcate nu are Fuzzy Logic, dar asta nu-i o problemă prea mare întrucât are multiple caracteristici care compensează lipsa Fuzzy.

Concluzie

De final pot spune că modelul acesta e unul potrivit pentru o familie cu 3-4 persoane care nu are prea mult loc de depozitare a aparatului. Chiar și materialele sunt unele de calitate, de exemplu cuva fiind făcută din poliplex (plastic), iar tamburul e din inox.
Alături am pus și un preview la acest model pentru a vedea de ce e capabil.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hotpoint WMSD723B, model A+++”

  1. Buna ziua,am si eu nevoie de un manual de utilizare tradus al masinii de spalat ,nu cunosc toate semnele! Multumesc!

  2. Va salut dragimei si tot odata va spun la mutiianii pe anul 2019 am cumparat aceasta masina de 3 ani si merge foarte bine nu am probleme cu iea .Eu as avea nevoie numai de instructiunile de spalat ore minute .Toata pagina nr 9 dela masina de spalat ARISTON nu mai am dupa ce sa ma orientez ca sa pot lucra cu masina va multumesc anticipat si va mai spun inca odata la multi ani cu sanatate

Comentariile sunt închise.