Hotpoint WMSD 723S EU, mașină de spălat cu adâncime de 43.5 cm

Mașina de spălat rufe de jos e una compactă, adică are o adâncime destul de mică, însă și performanțele sunt pe măsură. Hotpoint WMSD 723S EU arată destul de bine cu un finisaj argintiu care se poate asorta cu cel al altor aparate. Bineînțeles, multe aparate au parte frontală pe inox și doar lateralele sunt argintii. E una dintre cele mai silențioase modele pe piață cu un design compact și se datorează motorului (trifazat cu sistem de suspensie). Arată destul de bine și butonul central pentru selectarea programului dorit e înlocuit de mai multe butoane cu pictograme.

Dacă nu vă place cum arată, puteți alege varianta pe alb care are un nume puțin diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele cu încărcare frontală sunt cele mai populare deoarece oferă multe avantaje în acel buget. Motivul principal pentru care ați alege un astfel de model ar fi capacitatea de încărcare pentru o adâncime atât de mică. Cele cu încărcare superioară arată mult diferit și sunt și cam scumpe pentru ce performanțe oferă.

Are un ecran digital foarte util care vă oferă destul de multe informații utile, dar și opțiunile alese. Programele sunt destul de scurte, dar și așa cred că vă plac mai mult programele rapide. Nu sunt multe programe – 12, dar e foarte important să aibă cele mai des utilizate programe. Există mașini care oferă un număr generos de programe speciale, dar poate că voi vă veți folosi doar de unul dintre ele (cel pentru hăinuțele copiilor – Baby).

Păreri pro și contra

O recomand pentru că în acest buget nu sunt multe modele eficiente și performante, dar poate că și culoarea joacă un rol foarte importantă (dacă în bucătărie aveți alte aparate pe inox).

Hotpoint WMSD 723S EU e una dintre cele mai noi modele oferite de acest brand și cu aceste caracteristici, dar în același buget puteți lua o mașină și mai performantă cu condiția că nu va fi compactă (adâncime de peste 50 cm). Prezentarea postată mai jos e cu un alt model dar care e similar cu cel de sus.

Te-ar mai putea interesa