Hotpoint WMHG71484 EU, model incorporabil clasa A3+

Hotpoint WMHG71484 EU e o maşină de spălat rufe modernă capabilă în a spăla o cantitate de 7kg rufe cu un consum mic de curent. Dar, nu doar cu aceste lucruri se evidenţiază, ci cu posibilitatea incorporării sale.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat modern cu aspect plăcut (prin faptul că nu se va vedea) şi care e potrivit pentru o familie de 3-5 persoane.
Din imaginea alăturată puteţi vedea că aparatul arată bine, însă nu ştiu cât de important va fi acest aspect din moment ce va fi mascată.


Păreri pro şi contra

Din păcate maşina Hotpoint WMHG71484 EU nu e una slim, dar are nişte dimensiuni compacte de 55x60x82 axlxî în cm.
La spălare nu va fi prea zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 46 decibeli. La centrifugare are 73 dB în condiţiile în care viteza maximă e de 1400 rotaţii.
Într-un program standard va consuma 0,822 Kwh având un consum anual de 157 kWh, iar cel de apă e de 10840 litri. Aceste valori sunt unele medii depinzând foarte mult de cât de mult spălaţi. În felul acesta aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică. Consumul redus de electricitate se datorează în mare parte motorului de tip inverter, acest tip de motor fiind prezent pe tot mai multe electrocasnice.
Are program împotriva petelor aşa încât să scoatî peste 100 pete la temperatura de 40 grade. programul se numeşte AntiStain 100.
Are şi program pentru ţesături din lângă, fiind certificată Woolmark Green (Hand wash).
Programul rapid e unul de 30 minute şi vă va ajuta să spălaţi rapid

Brandul Hotpoint e unul foarte bun deoarece aparţine Whirlpool care e numărul 1 la nivel mondial. Implicit şi produsele sunt unele de o calitate superioară.
Produsul are o garanţie standard de 2 ani, dar aceasta poate fi extinsă la mai mult (maxim 5 ani).
Dacă în trecut pentru controlul balansului se puneau betoane în maşinile de spălat rufe, acest model are sistem electronic de control al balansului. În felul acesta avem un aparat cu o greutate de reduse de 64 kg.

Te-ar mai putea interesa