Hotpoint WMG 602, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Hotpoint WMG 602 e un model care are o capacitate de spălare de 6 kg, viteză de centrifugare e de 1000 RPM, clasă A++ și e dotat cu ecran/display LCD. Pe lângă aceste caracteristici tehnice, veți observa că are destul de multe sisteme de siguranță și funcții. Dacă doriți un model puțin mai performant decât acesta, atunci o recomandare ar fi un WMG 641. Oricum ambele fac parte din noua serie de mașini de spălat care aduce câteva funcții/tehnologii importante: acțiune anti-alergică, tratament anti-pată iar țesăturile albe primesc un tratament special. Pentru a achiziționa un astfel de electrocasnic pentru spălarea rufelor, nu aveți nevoie de prea mulți bani. Spun asta pentru că acest model de la Hotpoint numit WMG 602 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Pornită

Specificații tehnice

Are o capacitate maximă de 6 kilograme dar pentru că are sistem de reglare a consumului nu trebuie să vă faceți griji atunci când spălați mai puține rufe. Eficiența mașini e evidențiată și prin prezența simbolului Ecotech. Clasele de eficiență la spălare e A și la centrifugare e C. Aceste clase reflectă caracteristicile tehnice (de exemplu: clasa C de eficiență se datorează vitezei de centrifugare de 1000 rotații pe minut). Se poate observa că are un ecran LCD de dimensiuni rezonabile și care afișează timpul rămas până la terminarea programului de spălare.

Programele de spălare sunt destul de diversificate: spălare lână (sau manuală), extra-clătire, sintetice, bumbac, ușor de călcat, delicate dar și altele. La capitolele siguranță și funcții are: programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor, sistem de siguranță împotriva copiilor dar și de raglare a consumului. Deci o putem considera ca fiind o mașină pentru spălat rufe funcțională și eficientă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu funcții precum programare întârziată și spălare manuală, program special pentru hăinuțele bebelușului, foarte silențioasă, mânerul ușii are o formă interesantă (prindere bună), are ecran LCD și eficiență A++.

Minusuri: nu e un model Slim/îngust, dar și așa e un model destul de compact.

Concluzie

Hotpoint WMG 602 e o mașină de spălat performantă și accesibilă în același timp care merită achiziționată fără dar și poate în special că beneficiați și de un discount de 150 de lei (promoție limitată). Mai sunt și alte modele din această serie care prezintă specificații tehnice mai bune, doar că aceasta e cea mai accesibilă. Iar pentru că raportul eficiență/preț e foarte bun, v-o recomand.

Te-ar mai putea interesa