Hotpoint WMF601

Mașina de spălat rufe Hotpoint WMF601 e una destul de accesibilă și performantă, având o centrifugare de 1000 RPM și o capacitate de 6 kg. Bineînțeles clasa de eficiență e A+ că doar a părut anul acesta, iar o astfel de clasă a cam devenit standard. Se adresează uzului casnic în special că are programe speciale pentru hăinuțele bebelușului, dar și cele standard. Având în vedere capacitatea maximă de spălare, o putem considera destul de performantă dar nu vă oprește nimic să spălați chiar și mai puține rufe deoarece există programe pentru rufe mai puține și sistem de reglare a consumului. Poate fi achiziționată chiar și în rate deoarece un astfel de model WMF601 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e destul de reușit și se regăsește chiar și la alte modele (poate chiar și mai vechi).

Așa arată
Pornită

Specificații tehnice

E dotată cu un ecran LCD funcțional care afișează timpul de spălare rămas dar și alte informații utile. Clasele de eficiență oglindesc performanțele ei, deoarece clasa A la spălare corespunde capacității de 6 kg iar clasa C la centrifugare corespunde pentru cele 100 RPM. Consumul de energie e de circa 1.03 kWh, de aceea are și o clasă A+. Programele acestei mașini sunt următoarele: delicate, mix, rapid, bumbac, sintetice etc.

Pe partea de siguranță și funcții are: selectare centrifugare, amânare pornire (programare întârziată), reglare a consumului, protecție împotriva inundațiilor și siguranță împotriva copiilor. Programarea întârziată e o funcție destul de utilă în special dacă nu aveți timp pentru a pune la uscat rufele, astfel că o puteți programa să spele noaptea/dimineața, iar de dimineață să puneți rufele la uscat (în cazul în care nu aveți un uscător).

Nivelul de zgomot e aproape același ca și la oricare alt model în acest buget și bineînțeles zgomotul e mai mare în timpul centrifugării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o capacitate decentă de spălare, LCD funcțional, programe utile, aspect plăcut, mânerul ușii e confortabil etc.

Minusuri: clasa de centrifugare C.

Concluzie

Acest Hotpoint WMF601 e un aparat electrocasnic mare care e destul de bun având în vedere caracteristicile sale generale, iar clasa de eficiență e foarte importantă pentru un astfel de aparat. Un uscător e bine venit pentru cei care nu au loc și timp pentru a pune rufele la uscat și acela poate fi pus chiar și peste mașina de spălat (economisire de spațiu).

Te-ar mai putea interesa