Hotpoint WMF 702

Mașina de spălat rufe Hotpoint WMF 702 e una dintre modelele mele preferate și spune asta pentru că poate spăla 7 kg de rufe, viteza de centrifugare e decentă – 1000 rpm (dar se putea și mai bine), eficiență A++ și ecran LCD. Deci e un model destul de asemănător cu WMG 602 care poate să spele cel mult 6 kg. Acestea fac parte din noua gamă de mașini de spălat de la acest producător. Ele vin cu eficiență superioară (motiv pentru care veți găsi la ele și simbolul Ecotech) și cu tehnologii noi precum: acțiune anti-alergică, protecție sporită pentru țesăturile albe și tratament anti- pată avansat. Mai trebuie să adaug faptul că au program special pentru hăinuțele bebelușului (se adresează și celor care au o piele mai sensibilă). Are chiar și certificat pentru spălarea lânii (adică spălare manuală). Alături de acesta mai sunt și alte modele cu capacități de spălare mai mici/mari și cu viteză de centrifugare mai mare. Deci aveți din ce alege și în funcție de ce aveți nevoie, cu siguranță veți găsi un model corespunzător. WMF 702 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Pornită

Specificații tehnice

Această mașină poate face față unei cantități mari de rufe, dar pentru cantitățile inferioare de rufe (3-5 kg), vine cu sistem de reglare a consumului. Viteza de centrifugare chiar dacă nu prea grozavă, e satisfăcătoare pentru a spăla rufele într-un timp destul de bun. Motiv pentru care a primit și clasa de eficiență la centrifugare C. Însă, acest aspect nu e prea important, deoarece clasa de eficiență energetică e A++ și de aceea consumul energetic e destul de mic comparativ cu cele A. La spălare a primit A ca și majoritatea modelelor. Ecranul LCD e o dotare care mai nou nu lipsește de pe nici un aparat electrocasnic. În cazul modelului WMF 702, afișează timpul rămas până la terminarea programului.

Are cele mai uzuale programe de spălare dar și unul special: spălare lână, delicate, sintetice, bumbac, ușor de călcat, rapid 30 minute și baby. La capitolele funcții și siguranță are: programare întârziată, Ecotech, Super Silent, Super Wash și sistem de control al consumului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: silențioasă în timpul spălării, eficientă, oarecum accesibilă (150 lei reducere), poate spăla până la 7 kg de rufe și are un design plăcut.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest model numit Hotpoint WMF 702 e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de un parat cu astfel de caracteristici tehnice și funcții. Dacă doriți ceva mai multă performanță, există variante din seria Futura (numai că sunt mai scumpe).

Te-ar mai putea interesa