Hotpoint WMD 942K, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Hotpoint WMD 942K e unul dintre puținele modele pe negru cu viteză de centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare de 8 kg, eficiență clasa A++, ecran LCD și nivel de zgomot scăzut în timpul funcționării (deci e silențioasă). Având în vedere aceste caracteristici tehnice, cred că deja va atras în special că e performantă, eficientă și arată bine (se poate vedea în poze). Spre deosebire de alte modele acesta nu vine cu un buton central pentru selectarea programului, ci mai multe și poziționate circular. Aceste butoane sunt însoțite de pictograme pentru o selectare mai ușoară și deci nu mai trebuie să citiți neapărat manualul pentru a ști ce program să selectați. WMD 942K are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sub blat
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea sa de spălare chiar dacă e de 8 kilograme, puteți spăla și cantități mai mici de rufe deoarece are sistem de reglare a consumului. Deci programul se va ajusta în funcție de cantitatea introdusă în mașină. Chiar și viteza de centrifugare de 1400 RPM se va ajusta în funcție de program și cantitate. Clasele de eficiență ale acestui model sunt: A++ pentru energie, A pentru spălare și B pentru centrifugare. Deci consumul energetic într-un program standard poate să ajungă la 1.546 kWh. Dispune și de un ecran LCD pe are puteți viziona stadiul programului de spălare. Programele de spălare sunt destul de multe: delicate, spălare lână, consum redus energie, ușor de călcat, bumbac, sintetice, rapid, extra-clătire și un program special pentru lenjerie albă.

La capitolele de siguranță și funcții are: selector centrifugare, reglare a consumului, siguranță împotriva copiilor, programare întârziată, Super Vash, Super Silent etc. Chiar dacă poate spăla mult, dimensiunile ei sunt ca și cele ale unei mașini de spălat obișnuite. Deci nu puteți avea pretenții la un model îngust.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate spăla o mulțime de rufe, are un consum foarte mic de curent, poate fi setată  să pornească la o anumită oră și are un aspect foarte plăcut.

Minusuri: are chiar și un preț atractiv după părerea mea și de aceea nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Hotpoint WMD 942K e recomandarea mea pentru cei ce vor un model culoarea neagră, cu eficiență sporită, silențioasă și care dă un plus de eleganță încăperii. Alături de această vă recomand chiar și un uscător performant care poate fi montat peste modelul prezentat mai sus.

Te-ar mai putea interesa