Hotpoint WMD 722B, mașină spălat rufe silențioasă

Noua gamă de mașini de spălat Hotpoint Ariston e aici, iar mașina de spălat rufe Hotpoint WMD 722B face parte din această categorie. Eu vă recomand acest produs deoarece consumă foarte puțin curent, se descurcă de minune la centrifugare și nu costă deloc mult. Trebuie să știi că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și că până la 31 martie prețul e mai mic cu 150 lei. Garanția aparatului e una de doi ani și din păcate în momentul de față nu se poate face extensie, dar bănuiesc că acest lucru va fi posibil în curând.

Față de restul mașinilor din gama nouă aceasta are ușa neagră și se poate vedea foarte clar că se evidențiază prin acest lucru. Culoarea electrocasnicului WMD 722B e albă și se poate observa că în partea superioară are un ecran LCD mare pe care sunt prezentate diferite informații.

Așa arată

Hotpoint WMD722B poate fi încărcată frontal și deoarece are 1200 rotații pe minut e integrată în clasa B de centrifugare. Poate fi considerată ca fiind o mașină pentru familiile mari deoarece cuva suportă undeva până la 7 kilograme de rufe. Deoarece consumă puțin curent are clasa de eficiență energetică A++ și pentru că spală foarte bine are clasa A la eficiența privind acest aspect.

Pro: nu costă mult (prețul e redus temporar cu 150 RON); are sistem de reglare a consumului așa încât să nu consume prea multe resurse atunci când cuva nu e plină cu haine; e silențioasă datorită funcției Super Silent (producătorul se laudă că acest model e unul care are incorporate niște elemente așa încât să nu producă gălăgie nici atunci când are loc procesul de centrifugare).
Contra: programul rapid e de 30 de minute pe când altele au 15 minute.

Pentru persoanele care se mută la casă nouă sau care vor o nouă mașină pentru spălarea rufelor cred că Hotpoint WMD 722B ar fi o variantă foarte bună datorită prețului care nu e prea mare și a caracteristicilor sale de ultimă generație cum ar fi ecranul LCD, panoul de utilizare complex, consumului mic de resurse și altora. (Prețul nu mi se pare deloc mare și dacă aveți impresia că are un preț ridicat atunci trebuie știut că o să vă recuperați banii pe timpul utilizării deoarece are un consum mic de curent.)

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Hotpoint WMD 722B, mașină spălat rufe silențioasă”

  1. Un sfat te rog: intre Samusng EcoBubble WF1702WSV2 si Hotpoint WMD 722B ce ai alege? Sunt in cautarea unei masini de spalat economice si performante. Astept sfaturi de la tine. Multumesc.
    Astazi Hotpoint WMD 722B costa la …

  2. prietena mea are un samsung generatie noua,de cateva luni si nu este deloc multumita.A dat pe ea in jur de 20.Nu spala asa cum ar trebui, asa spune ea.acum parerile sunt pareri pana la urma tu vei decide.

  3. Buna ziua! Detin aceasta masina din 2012, a mers fb pana mai ieri cand a decis ca nu mai poate.. porneste greu si se blocheaza la jumatatea programului, iar la finalizarea timpului alocat arata eroare f01. Am citit despre aceasta eroare, am verificat tot ceea ce e la vedere, a ramas sa ne lamurim cu modulul de comanda (intre timp am chemat meseriasii de la o firma). Mi-au zis ca daca trebuie inlocuit modulul mai bine caut alta masina ca e foarte scump. Nu l-am gasit pe nicaieri, ai putea sa ma indrumi catre un site ca sa vad si eu ce preturi si daca mai merita cheltuiala? Multumesc mult!
    Cu stima!

  4. Încearcă să vezi seria componentei și caută pe eBay. De asemenea aș recomanda să expui problema la depanero și să întrebi cât costă.

Comentariile sunt închise.