Hotpoint WDG862, mașina spălat uscător

Mașina de spălat cu uscător Hotpoint WDG862 e un model performant care pe lângă că spală eficient poate chiar să și usca acele rufe. Din pozele de jos se observă că arată precum celelalte modele de la acest producător. Are o viteză de centrifugare de 1200 RPM, o capacitate de spălare de 8 kg, o capacitate de uscare de 6 kg și un display LCD. Veți găsi câte o pictogramă lângă fiecare buton pentru o folosire mai ușoară a acesteia. Chiar dacă uscare nu e la fel de eficientă a unui uscător de rufe obișnuit și nu unul incorporat, se descurcă bine și vă poate ajuta cu rufele ori de câte ori aveți nevoie. WDG862 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Hotpoint WMG 602 1
Așa arată
Hotpoint WMG 602 2
Pornită

Specificații tehnice

Poate spăla eficient datorită sistemului de detectare automată a cantității și poate spăla/usca chiar și cantități mai mici de haine. După cum am precizat anterior, capacitățile de spălare maxime sunt de 8 respectiv 6 kilograme pentru spălare și uscare. Viteza de centrifugare e de 1200 RPM și poate să difere de la un program la altul dar nu poate depăși acea valoare. Clasele de eficiență sunt: B pentru energie, A la spălare și B la centrifugare. Ecranul LCD afișează timpul rămas până la terminarea programului. Dintre programele sale voi enumera câteva: lenjerie, bumbac, spălare lână, rapid în 45 de minute și sintetice. Pe partea de funcții are funcția Super Silent care reduce semnificativ nivelul de zgomot.

Având în vedere dimensiunile sale, nu e vorba de un model slim (îngust). Din punctul meu de vedere Hotpoint WDG862 are caracterisitic potrivite pentru cât costă și deci veți face o alegere bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pe lângă faptul că poate spăla cantități mari de haine, poate usca chiar și rufe, consumul de energie de decent dar putea fi mai bun, are un design reușit și e ușor de folosit.

Minusuri: nu poate usca aceeași cantitate de rufe spălată (mă refer la cea maximă – peste 6 kilograme).

Concluzie

Acest Hotpoint WDG862 e o soluție cu care economisiți bani, timp și spațiu comparativ cu situația în care ați fi cumpărat două aparate electrocasnice. Dacă doriți să le uscați după spălare, să nu optați pentru mai mult de 6 kilograme de rufe. Dacă doriți mai multă eficiență, ar trebui să optați pentru două aparate diferite care bineînțeles costă mai mult și unele uscătoare pot fi instalate peste mașina de spălat (pentru economisire de spațiu).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hotpoint WDG862, mașina spălat uscător”

 1. Tocmai am citit despre experienta cuiva, exact cand ma hotarasem sa cumpar acest model:

  „Miroase foarte deranjant la uscare
  Haidu Dan | 29.01.2013 | Rating 3 din 5
  Miroase foarte ciudat la uscare, inclusiv hainele au un miros de plastic sau ce dumnezeu arde acolo. Se poate usca doar cu geamurile deschise. Poate dispare in timp, dar eu nu prea mai am nervi. Are deja peste 20 de cicluri de uscare. Au fost cei de la service si mi-au zis ca o sa fie bine, dar a sunat mai mult a „get use to it”
  Pro: Este destul de silentioasa
  Contra: Miroase la uscare, deci pana acum o investitie proasta. ”

  Imi puteti spune ceva despre asta, ati patit?
  Multumesc!

 2. @Madalina Eu una nu am probleme. In opinia mea cred ca asa e cand un aparat e nou. Chiar si la televizorare miroase plasticul a nou.

Comentariile sunt închise.