Hotpoint WDD9640BX

Mașina de spălat rufe cu uscător Hotpoint WDD9640BX e una dintre cele mai compacte modele de pe piață de la acest producător. Spun asta pentru că poate spăla până la 9 kilograme de rufe iar dimensiunile sale sunt aceleași ca și cele ale unei mașini obișnuite. Restul caracteristicilor sunt: viteză de centrifugare de 1400 RPM, poate usca cel mult 6 kilograme de rufe și prezintă eficiență clasa A. Deci poate spăla mult și repede, iar datorită uscătorului incorporat puteți chiar să uscați rufe fără a le mai pune la uscat. Cât despre design, se poate observa că are un mâner interesant, un ecran LCD, iar opțiunile/programele se pot alege ușor deoarece fiecare buton e însoțit de o pictogramă. WDD9640BX are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
LCD-ul

Specificații tehnice

Are o capacitate de 9 kilograme și datorită sistemului de detectare a încărcăturii, puteți spăla eficient și cantități de 3-4 kilograme. Clasele de eficiență sunt foarte importante pentru o mașină de spălat în special că vine cu uscător: clasa energetică A, clasa la spălare A și la centrifugare B. Chiar dacă nu are eficiență A++ sau A+, consumul de energie și apă e acceptabil. Vine cu un ecran LCD de dimensiuni mari pe care se pot vedea diverse informații: etapa de uscare, timpul rămas, etapa spălare, viteza de centrifugare și temperatura. Iar acești parametri sau aceste opțiuni pot fi alese ușor cu ajutorul butoanelor de lângă ecran.

Programele de spălare sunt diverse și cu siguranță nu lipsește vreunul: rapid 30 minute, prespălare, spălare lână, sintetice, bumbac, colorate, consum redus energie, delicate etc. Pe partea de funcții, Hotpoint WDD9640BX are programare întârziată și Super Silent. Acea funcție denumită programare întârziată vă permite să porniți mașina când doriți și astfel poate să spele chiar și pe timpul nopții, iar dimineață puteți pune rufele la uscat sau chiar și în dulap (dacă optați pentru programul de uscare).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate spăla multe rufe, are uscător, eficiență A, ecran funcțional și silențioasă.

Minusuri: nu are eficiență energetică A+ sau A++.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic Hotpoint WDD9640BX e o recomandare pentru cei care au un buget mare și ar dori să facă o alegere bună. Cu această mașină de spălat veți economisi timp, bani și stres deoarece vine cu toate funcțiile necesare. Chiar dacă nu are eficiență A+, e un model cu care nu veți da greș.

Lasă un comentariu