Hotpoint WDD 8640B EU, mașină de spălat și uscător de rufe

Mașina de spălat Hotpoint WDD 8640B EU nu e una clasică și se poate observa că e ceva mai mare decât restul – adâncime de 60.5 cm. E mai mare pentru că are dotări ceva mai bune decât alte modele, iar în acest caz e vorba de un uscător incorporat. Arată ca oricare alt model doar că are o ușă neagră și un panou de control cu multe funcții și programe. Dacă acest aparat vi se pare cam scump, atunci optați pentru unul cu performanțe inferioare sau chiar fără acest uscător.

Nu se adresează oricui, deoarece unii poate nu au nevoie de acel uscător ori de o capacitate de încărcare mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată ca un model clasic doar că acesta are un panou puțin mai diferit pentru funcția de uscare. Ca și caracteristici tehnice, acest model are centrifugare de 1400 RPM, capacitate de încărcare de 8 kg și clasă de eficiență energetică A. Dispune de 16 programe de spălare și 3 de uscare, iar rezultate sunt foarte bune indiferent de țesătură.

La capitolul funcții, modelul de mai sus are: blocare tase, pornire întârziată, super wash, setare temperatură, ecran LED cu afișare timp rămas, protecție anti-inundații, sistem overflow. Sunt prezente multe programe care se adresează întregii familii indiferent de vârstă sau activități. Puteți să citiți manualul său pentru a afla mai multe informații despre programe (timp, cantitate). performanțele mașinii diferă în funcție de opțiunile alese, deoarece anumite rufe necesită un tratament diferit.

Păreri pro și contra

Aveți la dispoziție destul de multe programe pentru a obține cele mai bune rezultate. Puteți scoate rufele la finalizarea programelor de spălare+uscare și să le puneți direct în dulap.

Sunt destule modele pentru a alege Hotpoint WDD 8640B EU, dar depinde și de bugetul fiecăruia. Poate că nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un astfel de aparat doar că acesta ține locul încă unui aparat. Există și uscătoare de rufe clasice doar că poate nu aveți nici bani, dar nici spațiu pentru acela. Cu modelul de sus economisiți spațiu și bani, iar investiția poate fi recuperată.

Te-ar mai putea interesa