Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X, mașină de spălat cu Zone Wash 3D

Mașina de spălat vase Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X e una standard și se poate vedea după cum arată, adică are partea frontală în totalitate pe inox. La cele incorporabile, pe ușa aparatului trebuie montat un panou de mobilier, iar la cele complet incorporabile panoul de control e pe marginea superioară a ușii. Sunt destul de multe motive pentru care merită să alegeți acest model și le voi enumera mai jos dacă nu le-ați descoperit.

Aceasta dispune de noul sistem de spălare cu tehnologie numit Zone Wash 3D, care înseamnă un sistem cu 5 jeturi de apă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 14 seturi e una impresionantă, motiv pentru care puteți spăla vasele de la mai multe mese sau poate vă decideți să spălați oale mai mici și tăvi care le-ați folosit la prepararea mâncării.

Clasa de eficiență energetică e una dintre cele mai bune de pe piață pentru că are Inverter – A+++. Programele de spălare sunt destul de multe și diversificate, iar alegerea lor se face în funcție de gradul de murdărie. Consumul de resurse diferă în funcție de această alegere dar oricum e vorba de un model de ultimă generație. Designul e unul plăcut chiar dacă nu are un afișaj digital prea generos.

Păreri pro și contra

Acesta face parte din segmentul superior, motiv pentru care are o capacitate mai mare decât restul și sunt prezente niște opțiuni interesante care vor fi de folos zi de zi. Tehnologia de spălare 3D e una nouă și nu o găsiți pe orice model de la acest brand, de aceea avem un preț puțin mai mare. Acesta poate fi pus sub blat dacă nu aveți alt loc și chiar lângă chiuvetă pentru că există sifon special pentru aceasta. Îmi plac și variantele cu lățime de 45 cm, dar nu oferă chiar atât de multe caracteristici speciale și capacitatea de spălare e diferită.

Hotpoint HFO 3C32 W O C X poate spăla cu succes o mulțime de vase, tacâmuri și pahare, iar reglajele coșurilor permit introducerea mai multor articole murdare.

Te-ar mai putea interesa