Hotpoint UPS 1722 F J, congelator 5 stele

Dacă te interesează un congelator de calitate atunci un Hotpoint ar fi destul de bun, iar modelul Hotpoint UPS 1722 F J e unul apărut recent. Modelul de față nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele atuuri ale sale sunt sistemul No Frost incorporat, consumul mic de curent, volumul mare și aspectul de 5 stele.

Poze

Despre aspectul său te poți convinge din imaginea de alături. Poți vedea că are culoarea inox, iar dacă te interesează mărimea sa trebuie spus că nu e deloc exagerat de mare. Are o înălțime de de 175 centimetri ceea ce îl face ușor de plasat și în încăperile mai joase, iar lungimea de 60 centimetri face ca aparatul să nu ocupe prea mult loc.

Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Aparatul frigorific HOTPOINT UPS 1722 F J/HA are un volum brut de 245 litri (220 net) care e unul suficient de mare așa încât să puteți depozita ce vreți în el. Aparatul e unul mare deoarece are 7 sertare așa încât să puteți pune la păstrare multă mâncare.
În cazul în care se întrerupe curentul nu trebuie să vă panicați deoarece are o autonomie de 8-11 ore așa încât poate funcționa și fără curent. Iar, despre consumul de curent trebuie știut că nu e mare, deoarece aparatul are clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu No Frost, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu referire la decongelare; consumul de curent e mic 0.75 kW/24h care e corespunzător clasei A+ de eficiență; materialele din care e realizat sunt foarte rezistente și în acest fel aveți un aparat durabil; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult… dacă simțiți nevoia; are o capacitate mare de congelare de circa 11 kilograme la 24 ore.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Pe piață sunt multe congelatoare însă acesta e unul made in UK cu facilitatea No Frost. Cu toții știm că produsele britanice sunt de foarte bună calitate, iar No Frost-ul e o caracteristică care presupune că nu se produce gheață în congelator și astfel nu trebuie decongelat.

Te-ar mai putea interesa