Hotpoint UH6F1CX, congelator No Frost silențios și mare

Aparatul frigorific Hotpoint UH6F1CX e unul de dimensiuni generoase doar ocupă foarte puțin în comparație cu o ladă frigorifică. Deci poate fi pus în bucătărie alături de un frigider cu același design. Designul e minimalist, adică e foarte simplu și doar mânerul vertical iasă în evidență. Panoul de control e unui digital cu taste touch și din păcate poate fi accesat doar cu ușa deschisă. Unii utilizatori ar fi preferat să fie fost la exterior, dar și așa nu veți schimba prea des temperatura. Ea se setează în funcție de temperatura exterioară și în funcție de alimentele introduse.

Congelatoarele mari devin foarte utile în perioada rece, dar și pe timp de vară (depinde ce hotărâți să conservați). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beneficiază de o construcție foarte bună și care e vizibilă din imagine. Poate că nu iasă foarte bine în evidență, însă avem panou touch pe marginea de sus. Autonomia fără curent e foarte importantă și trebuie să fie cât mai mare dacă aveți probleme cu penele de curent.

Discutăm de un model elegant pe argintiu care nu e pentru oricine, deoarece nu e foarte ieftin dar nu sunt multe ca acesta, majoritatea având un volum mult inferior. Față de un frigider, acesta are sertare în care puteți pune multe alimente și vorbim de compartimente spațioase.

Păreri pro și contra

Poate fi comparat cu o combină frigorifică de dimensiuni reduse, doar că acesta are o sarcină ceva mai mare. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că poate congela rapid cantități mari de alimente sau poate le cumpărați direct congelate.

Hotpoint UH6F1CX beneficiază de o funcție de super-congelare și de una care vă avertizează că temperatura interioară e ridicată. Nu are nevoie de mai multe funcții pentru că nu are congelator și sistemul de dezghețare e automat pentru că sistem de răcire are un control mai bun al umidității. Astfel, la interior nu veți găsi o cantitate mare de gheață, ci doar cât e nevoie și alimentele nu se vor lip între ele cum se întâmplă în prezent la actualul congelator.

Te-ar mai putea interesa