≡ Meniu

Hotpoint Tradițională PC750TOW, plită incorporabilă albă

Plita incorporabilă Hotpoint PC750TOW e una tradițională de culoare albă și după cum se numește, e una de tip Retro (adică aspect în stil vechi). Îmi place cum arată, are multe arzătoare, panou de control la îndemână și e fiabilă. Bineînțeles, ocupă mai mult spațiu pe blat deoarece are o lățime mai mare,dar adâncimea sa e ceam aceeași. Alături de aceasta vă recomand doar un cuptor în același stil Retro deoarece așa e normal să fie și să aibă o culoare similară. Eu aș alege unul cu volum ceva mai mare deoarece trebuie să fie mai lat. Există plite similare și mai ieftine dar acelea au doar 4 arzătoare.

Prețul ei e mai mare decât alt altor modele pe gaz, dar e justificat de design. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plita

Plita

Alimentarea sa e pe gaz, deci veți economisi bani deoarece costul lunar e mai redus. După cum am precizat sus, are 5 arzătoare dispuse în X. Butoanele pentru aprinderea lor se află în față unde sunt și mai ușor de folosit. Aprinderea unui arzător se face destul de simplu: apăsare+rotire (e o aprindere integrată și e nevoie doar de o mână). Siguranța cu termocuplu nu lipsește deoarece e o dotare standard și ajută când se stinge accidental flacăra (oprește alimentarea – deconectare automată). Arzătorul Wok se adresează gătitului rapid în stil asiatic și nu numai.

Culoarea ei e plăcută și scoate în evidență arzătoarele (deoarece e deschisă). Dimensiunile plite nu sunt și cele ale nișei (zonei care trebuie decupată), deci trebuie să fiți atenți. Instalarea ei nu va fi o problemă dacă respectați instrucțiunile din manualul inclus. Mai precis, trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei, astfel ca voi să decupați o porțiuni potrivită din blat (nici prea mare, nici prea mică).

Plusuri: designul e în stil vechi, randamentul oferit e ridicat (se datorează tipului de alimentare), arzător Wok, fiabilitate și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint PC750TOW e un aparat ce necesită incorporare și dacă nu aveți alternative, nu văd de ce nu ați opta acest model. Dacă o astfel de plită și un cuptor corespunzător vă depășesc bugetul, puteți alege ratele fixe ori un pachet promo cu reducere (la acela trebuie să cumpărați cam ce vă recomandă magazinul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu