Hotpoint Tradițională PC750TOW, plită incorporabilă albă

Plita incorporabilă Hotpoint PC750TOW e una tradițională de culoare albă și după cum se numește, e una de tip Retro (adică aspect în stil vechi). Îmi place cum arată, are multe arzătoare, panou de control la îndemână și e fiabilă. Bineînțeles, ocupă mai mult spațiu pe blat deoarece are o lățime mai mare,dar adâncimea sa e ceam aceeași. Alături de aceasta vă recomand doar un cuptor în același stil Retro deoarece așa e normal să fie și să aibă o culoare similară. Eu aș alege unul cu volum ceva mai mare deoarece trebuie să fie mai lat. Există plite similare și mai ieftine dar acelea au doar 4 arzătoare.

Prețul ei e mai mare decât alt altor modele pe gaz, dar e justificat de design. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea sa e pe gaz, deci veți economisi bani deoarece costul lunar e mai redus. După cum am precizat sus, are 5 arzătoare dispuse în X. Butoanele pentru aprinderea lor se află în față unde sunt și mai ușor de folosit. Aprinderea unui arzător se face destul de simplu: apăsare+rotire (e o aprindere integrată și e nevoie doar de o mână). Siguranța cu termocuplu nu lipsește deoarece e o dotare standard și ajută când se stinge accidental flacăra (oprește alimentarea – deconectare automată). Arzătorul Wok se adresează gătitului rapid în stil asiatic și nu numai.

Culoarea ei e plăcută și scoate în evidență arzătoarele (deoarece e deschisă). Dimensiunile plite nu sunt și cele ale nișei (zonei care trebuie decupată), deci trebuie să fiți atenți. Instalarea ei nu va fi o problemă dacă respectați instrucțiunile din manualul inclus. Mai precis, trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei, astfel ca voi să decupați o porțiuni potrivită din blat (nici prea mare, nici prea mică).

Plusuri: designul e în stil vechi, randamentul oferit e ridicat (se datorează tipului de alimentare), arzător Wok, fiabilitate și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint PC750TOW e un aparat ce necesită incorporare și dacă nu aveți alternative, nu văd de ce nu ați opta acest model. Dacă o astfel de plită și un cuptor corespunzător vă depășesc bugetul, puteți alege ratele fixe ori un pachet promo cu reducere (la acela trebuie să cumpărați cam ce vă recomandă magazinul).

Te-ar mai putea interesa