Hotpoint TQG 641 HA WH EE, plită pe gaz cu sticlă albă Cristal

Plita incorporabilă Hotpoint TQG 641 HA WH EE e una premium și mai toate modelele peste 1000 de lei de la acest brand au o construcție modernă. Acest tip de grilaj permite mutarea mai simplă a vaselor de pe un arzător pe altul, fără a mai ridica vasul. Multe plite cu sticlă au grilaje mai mici (cam cât arzătoarele) care arată bine deoarece suprafața lucioasă e mai bine evidențiată, însă pot fi și dezavantaje. Acum, depinde și cum o veți folosi sau cât de mul vă bazați pe ea.

Din poza de jos se văd foarte bine arzătoarele și grilajele de pe acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt dispuse diferit față de cele accesibile sau de la alate branduri dar asa nu afectează dimensiunile plitei sau performanțele. Ideea e că panoul de control e divizat în două iar un arzător normal e mai aproape de margine din față. Restul arzătoarele pot fi accesate ușor, iar aprinderea electrică ușurează experiența.

Grătarele sunt groase și rezistente în timp, fiind realizate din fontă. Sunt și grătare din oțel la altele, dar cele din fontă sunt mai recomandate. Ca și dotări speciale, plita pe gaz de sus prezintă supape electromagnetice de siguranță, pentru ca alimentarea să fie plită la stingerea accidentală a flăcării.

Păreri pro și contra

E și normal să ofere arzătoare puternice în acest buget și un randament ceva mai mare chiar e bine-venit pentru cei ce gătesc mult pe plită. E chiar ușor de folosit chiar dacă nu e una electrică cu butoane touch, pentru că aprinderea e la o mână și e nevoie doar să apăsați și să răsuciți. E mult mai comod cu o plită electrică deoarece nu mai e nevoie de alimentare cu gaz sau de o butelie în apropiere.

Hotpoint TQG 641 HA WH EE e o plită modernă cu un design corespunzător și care se potrivește alături de un cuptor multifuncțional, care nu trebuie să fie neapărat de la același brand. Poate că nu găsiți unul care să se potrivească, că doar sunt și alte branduri experimentate.

Lasă un comentariu