Hotpoint TQG 641 HA CF, plită pe gaz de culoare cristal cafea

Hotpoint TQG 641 HA CF e o plită incorporabilă premium pentru cei interesaţi de ceva fiabil, performant şi accesibil (ca preţ). Hotpoint e un brand de top derivat din Whirlpool, având sediul în Anglia.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium care-i uşor de utilizat întrucât are aprindere electrică integrată şi butoanele poziţionate frontal. Cred că din imaginea de alături se poate vedea foarte bine cum arată aparatul, având butoane din inox.


Păreri pro şi contra

Plita Hotpoint TQG 641 HA CF e una cu dimensiuni normale, adică 4,1x59x51 ÎxLxA în centimetri.
E dotată cu 4 arzătoare alimentate pe gaz şi aprinse electric… în mod automat. Cele mai puternic arzător e unul de 3KW (arzător rapid), urmat de arzătorul auxiliar (1KW) şi de cele două arzătoare semirapide de 1,65KW. Din păcate nu are arzător de tip Wok.
La capitolul fiabilitate avem numai lucruri de bine deoarece aparatul are o garanţie de 2 ani şi e realizat din materiale de calitate (sticlă).
Poziţionarea frontală a butoanelor e una facilă deoarece în felul acesta o să le accesaţi uşor.
Aprinderea electrică integrată în butoane e un mare avantaj prin faptul că nu e nevoie de brichetă ori de un buton suplimentar.

Dacă doriţi să vă configuraţi o bucătărie cu aparatură incorporabilă atunci modelul de faţă ar fi recomandarea mea pentru plită. Culoarea e una neutră, iar rezistenţa e superioară. Plitele pe gaz încă sunt populare deoarece în ţara noastră e o problemă cu continuitatea curentului şi distribuirea acestuia la nişte parametri calitativi. Plus că unele mâncăruri e bine să fie gătite pe flacără.
Alegând un aparat de la Hotpoint beneficiaţi de calitatea Whirlpool deoarece, după cum ziceam mai sus, acest brand aparaţine de Whirlpool. Cu toţii ştim despre brandul din urmă că e numărul 1 la nivel mondial, iar aparatele lor rezistă extrem de mult… acest lucru îl pot spune din proprie experienţă deoarece am multe electrocasnice de al ei.

Te-ar mai putea interesa