Hotpoint TD751SCH, plită incorporabilă cu 5 arzătoare

Plita incorporabilă Hotpoint TD751SCH e destinată în principal acelora care au un restaurant deoarece are multe arzătoare, printre care se numără și cel wok. E un model pe gaz, însă aprinderea electrică e una de tip automat… așa că nu o să trebuiască să vă stresați prea mult când vine vorba de aprinsul vreunui arzător.

E un model disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat de culoare șampanie care poate fi utilizat cu succes acasă, da și în scopuri comerciale. Dacă te întrebi ce cuptor s-ar potrivi cu el atunci eu ți-aș recomanda Hotpoint FH51BK.
Poți vedea din poza alăturată cum arată acest model și de ce e unul dintre cele mai apreciate modele de pe piață.

Plita
Plita

Modelul acest nu doar arată bine, ci are și o garanție de 5 ani care o să te ajute să ai mai multă încredere în brandul Hotpoint (un brand englezesc deținut de Indesit). Butoanele sunt poziționate frontal așa încât tu să ajungi repede la ele și cel mai tare e că aprinderea e una de tip electric așa încât tu să nu mai ai nevoie de o brichetă… ori ceva de genul.
Grătarele sunt din oțel, iar plita e făcută din sticlă. Însă nu acesta e punctul forte al aparatului, ci că are un arzător wok care facilitează gătirea diferitelor mâncăruri asiatice ori care trebuie preparate la flacără mare.

Ar trebui să alegi acest model pentru prețul său mic, aspectul de nota 10, că are arzător wok (cu putere de 3,5 kW) și deoarece e foarte ușor de utilizat.
Minusuri nu are deoarece până și garanția face din acest aparat unul cu adevărat de îndelungă folosință. Însă, garanția de 5 ani e o promoție și trebuie studiat dacă mai e valabilă.

În rest, pot zice că aceasta e una dintre puținele plite de culoare champagne care au un preț de puțin peste 1000 lei și facilitează utilizarea vaselor asiatice. Datorită faptului că are multe arzătoare o să puteți găti mai multe feluri de mâncare în același timp și de aceea ziceam că e foarte bună chiar și pentru restaurante.

Te-ar mai putea interesa