Hotpoint TD641SICEIX

Hotpoint e un producător consacrat și lumea știe că face frigidere, combine frigorifice, mașini de spălat și electrocasnice incorporabile de cea mai bună calitate. O plită incorporabilă foarte bună e plita incorporabilă Hotpoint TD641SICEIX care are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un aparat cu un incredibil raport dintre preț și calitate. Calitatea e oferită de aspectul de nota 10 (sticlă neagră cu grătare din oțel) și consumul mic de resurse deoarece alimentarea ochiurilor se face pe gaz și din această cauză nu se consumă curent.

Poze

TD641SICEIX se prezintă ca în imaginea de alături și se poate vedea că arată incredibil de bine. Culoarea acestui electrocasnic e gri închis, iar producătorul zice că e gri aisberg. Cum o fi culoarea… mie îmi place și e precum plitele acelea din restaurantele premium. Din imagine se poate vedea că panoul de comandă e unul situat frontal și acest lucru vă asigură că puteți ajunge cu ușurință la butoane și că puteți găti eficient.

Electrocasnicul

Specificaţii tehnice

TD641SICEIX fiind o plită normal că nu e mare lucru de specificat în legătură cu detaliile sale. Această plită e una la zi cu dotările deoarece e de tip vitroceramică și beneficiază de aprindere electrică care vă va ajuta să gătiți mai repede și eficient. Arzătoarele sunt patru la număr și acest aparat are chiar și un arzător wok pentru vasele acelea asiatice cu fund rotund.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine (dacă vreți să vă luați o plită care să arate bine atunci nu mai ezitați); raportul dintre preț și caliitate e unul decent; garanția e una mare și poate fi extinsă la mai mult de 2 ani; materialul e unul ușor și de aceea o să puteți monta mai ușor aparatul (e realizată din sticlă).
Contra: prețul e oarecum mare, însă o să vă recuperați investiția pe parcursul utilizării.

Concluzie

Dacă vrei să-ți alcătuiești o bucătărie de nota 10 atunci trebuie să alegi neaparat și electrocasnice de la Hotpoint Ariston deoarece e un producător cu tradiție. Poate că unele aparate de la Hotpoint sunt mai scumpe decât la concurență, însă o să vedeți că merită câțiva bani în plus. Materialul din care e fabricată plita e unul foarte bun și eu aș zice că e mai bun decât tabla prin prisma faptului că e mai ușoară și mai ușor de montat.

Te-ar mai putea interesa