Hotpoint TCS 73B GP, uscător de rufe automat de 7 kg

Uscătorul de rufe Hotpoint TCS 73B GP e un model care poate fi de folos pentru că e automat, adică se ocupă de tot. Puteți introduce rufele umede în acest aparat și la final să le puneți înapoi în dulap. Poate fi pus alături de mașina de spălat sau chiar peste ea dacă are o adâncime identică. Având încărcare frontală, acesta poate fi pus chiar sub blat pentru a câștiga spațiu. Arată ca și o mașină de spălat doar că are un panou de control ceva mai simplificat și nu are nevoie de anumite funcții sau opțiuni.

Merită ales datorită prețului foarte atractiv și pot spune că nu prea are concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Afișajul acestui model e destul de simplu fiind de tip LED și nu afișează prea multe informații referitoare la program. Suportă cel mult 7 kg de rufe și trebuie să luați în calcul că rufele umede sunt mai grele, de aceea și la mașinile de spălat cu uscător suportă o cantitatea mai mică de încărcare pentru uscător. Unele aparate au tehnologii care adaptează programul în funcție de încărcătură, deci să nu vă mirați că programul e prea lung.

E ceva mai mare decât unele mașini de spălat și trebuie să înțelegeți că acesta vine cu mai multe tehnologii (cele de uscare). Sunt prezente opțiuni și funcții automate pentru a bloca butoanele, anti-șifonare, avertizare acustică la terminare program și altele.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit cu ușurință de orice pentru are un panou de control similar cu cel al unei mașini de spălat și chiar programele pot corespunde. Nu trebuie să aveți neapărat un uscător de la același brand. Are un design reușit chiar dacă e pe alb și acest aspect nu cred că e un criteriu de diferențiere.

Hotpoint TCS 73B GP merită ales dacă nu aveți un alt aparat care să se ocupe de rufele umede. Acesta pare a fi una dintre cele mai accesibile variante de pe piață, iar acest brand oferă soluții fiabile și performante. De cele mai multe ori nu are sens să dați prea mulți bani în plus pentru aceleași caracteristici tehnice.

Lasă un comentariu